Problem z zapaleniem silnika

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ralfiolawa
    Classic
    • 2016
    • 4

Odgrzewam kotleta, ale nie chcę zakładać kolejnego tematu.

Mam problem z lustrami w O1- obydwa nie grzeją mimo przełączenia w pozycję grzania.

Wkłady zdemontowałem- napięcie tam nie dociera.

Mógłby mi ktoś wyjaśnić gdzie jest włączane grzanie luster, bo wydaje mi się, że prąd do wkładów nie płynie bezpośrednio tylko przez przełącznik?

Z góry dzięki za pomoc.

Bezpiecznik oczywiście sprawdziłem, jest ok.

Pozdrawiam
    Piotrek
  • ralfiolawa
    Classic
    • 2013
    • 8

Witam wszystkich..
    Opiszę moja sprawę..
    Wczoraj jeździłem normalnie autem.. przyjechałem do domu, auto stało jakieś 120 min i potem wsiadam i zapalam stacyjkę, rozrusznik kręci ale za nic w świecie nie chciał załapać. Aż aku padł.. Dzisiaj go ponownie naładowałem kręci kręci i nic. Przy włożeniu kluczyka do stacyjki zaświecają się kontrolki i wszystko jest jak zwykle, słychać uruchomienie pompy paliwa Psiknąłem wraz z kolegą do rury zasysu powietrza trochę dezodorantu w momencie kiedy jeden kręcił rozrusznikiem, załapał na chwilkę i zgasł.. Po kolejnych próbach powtarzało się ta sama sytuacja.. Załapywał na chwilkę i gasł.. Ruszałem kablami WN, wszystkie możliwe końcówki powtykałem.. i jest problem bo nie wiem gdzie szukać rozwiązania tej uciążliwej dla mnie sytuacji.. Jedyne co mi przychodzi do głowy to filtr paliwa... albo hmm sam nie wiem
    Gdzie może tkwić problem...? dziękuję z góry za porady

Komentarz

• Amber
      Classic
      • 2014
      • 10

Znajomy miał podobny problem i wyniklo ze pompa paliwa siadla, zacząłbym od tego raczej.

Komentarz

• ralfiolawa
        Classic
        • 2013
        • 8

Pompa paliwa znajduje się pod tylnym siedzeniem , tak.?

Komentarz

• Amber
          Classic
          • 2014
          • 10

pewnie tak jest skompletowana z pływakiem, szukaj dekla do zbiornika pod siedzeniem i jak odkrecisz dekiel to masz zanurzona pompe ale uwazaj jak bedziesz wyciagal zeby pływaka nie uszkodzic

Komentarz

Pracuję...