Dodatkowa lampka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kukiela2
    Classic
    • 2018
    • 0

Dodatkowa lampka

jeszcze chwile i nie będzie "bidna" wersja :lol:
  • kukiela2
    Classic
    • 2014
    • 5

Dodatkowa lampka

Panowie odkryłem w mojej Oktavce w bagażniku miejsce na drugą lampkę.Zakupiłem,zamontowałem i przeciągnąłem kabel.Tylko teraz nie mam pewności czy mogę ją podpiąć pod tą która już była czy jest to raczej nie zalecane.Myślę też o podłączeniu jej pod światła,wtedy zapalała by się razem z nimi i "doświetlała" bagażnik.Co Wy na to ?

Komentarz

• buldoggg
      Rider
      • 2014
      • 347
      • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Mogłeś wymienić tylko żarówkę na LED i miałbyś cały bagażnik oświetlony idealnie.

Komentarz

• kukiela2
        Classic
        • 2014
        • 5

Wymieniłem,ale i tak bagażnik oświetlony jest nie zadowalająco a jeśli jest taka możliwość to czemu z niej nie skorzystać i wyglądało też będzie fajnie tylko co z tym podłączeniem ?

Komentarz

• Marian 2
          L&K
          • 2007
          • 1086
          • Octavia I combi (1U5)
          • AQY 2.0 MPI 115 KM

Podłączyć równolegle do istniejącej żarówki, napewno nie będzie żadnego problemu. Strach ma wielkie oczy, ale odrobina rozumu napewno go przepędzi. Wszelkiego typu modyfikacje, to przede wszystkim próby. Podłączenie dodatkowej żaroweczki to przecież nie zaprojektowanie nowego promu kosmicznego.

Komentarz

• DJ MŁODY
            RS
            • 2007
            • 5908
            • Octavia II (1Z3)

podłącz śmiało po pierwszą a jak chcesz więcej światła wymień żaróweczki na diody

ja mam tak zrobione zero problemu :wink:
            pozdrawiam Adam
            Octavia 2 - Tour II - Kosiarka

Spontany Katowickie

Komentarz

• kukiela2
              Classic
              • 2014
              • 5

Dzięki za podpowiedzi, wiem że to w sumie banalna sprawa ale lepiej się upewnić niż potem jeździć po elektrykach i płacić jak za zboże :-)

Komentarz

Pracuję...