jackowski11, luknij PW
Mruganie radia w O1 L&K na czerwono.
Zwiń
X
-
Mruganie radia w O1 L&K na czerwono.
Dziś zauważyłem po zgaszeniu auta za przycisk od przełączania utworów w radiu zaczął mrugać na czerwono. Wcześniej nigdy tak nie było. Radio mruga gdy jest wyłączone. Skąd tam w ogóle czerwona dioda, jak radio ma podświetlanie na zielono. Od alarmu mam inna kontrolkę.
-
-
Gość
tak miga jak Ci sie to nie podoba to wejdz w menu i znajdziesz opcje zeby to wylaczyc
ps. Przytrzymujesz przycisk TP wchodzi w menu wylaczasz funkcje LED
Dziekuje wszystko w temacie :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Gość
wg. instrukcji dioda ostrzegawcza, realnie to chyba dla picu, no wiesz jak cos mryga czerwonego to zlodziej napewno nie wezmie :diabelski_usmiech
tylko najpierw musi to zobaczyc, a to jak widac nie takie latwe
Komentarz
-
Zamieszczone przez Golas27realnie to chyba dla picu
tzn. że:
-po wyjęciu radia i podłączeniu go w innym aucie radio zażąda pin do połączenia z ecu.
-po wyjęciu radia/odłączeniu klemy, ponownym podłączeniu i po przekręceniu kluczyka radio skomunikuje sie z ecu i automatycznie rozkoduje bez potrzeby ponownego wprowadzania pin
Komentarz
-
-
Gość
jakos mnie to nie bierze, niemal kazde fabryczne radio ma kody i komfortowe kodowanie, do tego wiadomo ze nie podlaczysz go w innym aucie wiec dioda powinna niejako z tymi funkcjami byc polaczona, a ja mozna sobie wlaczac i wylaczac w zaleznosci od upodoban kierowcy. Tak czy siak taki zbedny "bajerek".
Komentarz
Komentarz