ahmed799, :szeroki_usmiech
Wymiana szczotek silnika dmuchawy - Brak nawewu
Zwiń
X
-
Wymiana szczotek silnika dmuchawy - Brak nawewu
Witam,
padł mi nawiew w aucie. Myślałem, że wystarczy przeczyścić jak to jest pokazane na youtube.
Przy okazji zobaczyłem, że kończą się szczotki i to one są u mnie winowajcą.
Teraz pytanie, czy wymieniał ktoś z was te szczotki? Wolę zostawić oryginalną część i wymienić je niż kupować jakiś zamiennik.
UPDATE:
Znalazłem też wątek:
Witam! Przeszukałem tematy o wentylatorze klimy, ze często padają tam szczotki. U mnie też widocznie padły. Wiem ze muszą tam być szczotki 7x8mm, tylko nie wiem czy mają być ze sprężynkami czy bez? Podobno pasują od mercedesa, tylko gdzie takie znaleźć? W okolicy przeszukałem i nawet nie mają szc...
[ Dodano: Sob 10 Sty, 15 16:17 ]
Kupiłem oryginalną używaną dmuchawę o tych samych numerach z SEATA. 20złChodzi idealnie
Zgrywanie wsadów z kości, programowanie BIOS, programowanie pamięci.
-
-
Dzięki za odpowiedź. znam gościa co ma wentylator ale chce 120 za niego. W innych okolicznościach może i bym go wziął ale w tej chwili nie mogę szastać kasą. chciałbym chociaż "prowizorycznie" naprawić to do wiosny. Wtedy moja sytuacja finansowa ulegnie zmianie i nie będę aż tak ograniczony kosztami
Komentarz
-
-
Tutaj zapytaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=4952766075
Taki wyjdzie taniej niż kupowanie szczotek i zabawa z lutowaniem.Zgrywanie wsadów z kości, programowanie BIOS, programowanie pamięci.
Komentarz
-
-
Ja też temat przerabiałem ale kupiłem używke oryg., nie ma szans żebyś to zdemontował a potem założył bo cały trzpien jest wciskany i zgrzewany, a przedewszystkim łożyska to jednorazówki i wątpie żebyś gdzieś takie dostał, nie wiesz jak w dzisiejszych czasch robione są rzeczy to nie te czasy gdzie śrubke jeszcze dało się rozłożyć na kilka części, ciesz się że nie masz nissana tam to już wogóle jest odlot
Komentarz
-
Komentarz