Enriquez, goli
dioda w drzwiach kierowcy OCTAVIA 2004 , 1ka
Zwiń
X
-
Witam,
Prosze o pomoc w nastepujacym temacie;
Kilka dni temu zauwazylem ze dioda która jest w drzwiach od kierowcy po otworzeniu auta jakby się dalej swiecila, ale nie miga, tylko delikatnie ''tli sie'';
Co jakiś czas w trakcie jazdy pod tapicerka drzwi kierowcy slychac „pstryk” i w tym momencie swiatla drogowe na moment –chyba na skutek spadku napięcia- delikatnie przeskakują tj nie wylaczaja się!!!!! tylko na 1 sekunde minimalnie przygasają;
Auto jedzie normalnie;
Pytanie co to może być?
Dziekuje za pomoc.
PS
Auto ma tylko fabryczny immobilizer bez autoalarmu.
Tomasz
-
-
gorgisz, Podłącz pod kompa,widze że centralny coś zaczyna świrować.A dobrze by było co byś przed demontażem tapicerki wiedział czego szukaćhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
witam,
wracam do tematu;
teraz oprócz tego co pisałem wyżej drzwi od kierowcy nie otwierają się i nie zamykają się gdy wciskam guzik przy kluczyku;
dioda tez nie miga nawet jak zamknę kluczykiem drzwi kierowcy;
prośba o info co to może być ;
czy centralny czy coś z elektronika i czy jak podłączone komp coś w ogóle wyskoczy ?
tj chodzi mi o to czy po prostu można zdiagnozować problem przed rozebraniem tapicerki drzwi kierowcy.
dziękuję
Tomek
Komentarz
-
-
u mnie jak nie mogłem zamknąć drzwi z kluczyka to wyjąłem zamek rozebrałem go i zlożyłem nic w nim nie robiąc i działa do dziś z kluczyka zamyka się zawsze ale z panelu za 4 razem. problemu nie rozwiążesz jak nie rozbierzesz tapicerki i nie zobaczysz co się tam dzieje ja bym zobaczył moduł u was w drzwiach kierowcy bo ja takiego nie mam modułu więc za wiele nie powiem ewentualnie kable w tej gumie co leci z auta do drzwi
Komentarz
-
Komentarz