Właśnie znalazłem informację, że w ofercie Knechta do mojego ASZ mogę/powinienem pakować filtr (inny niż standard LX684 o wysokości 50,1 mm) o oznaczeniu LX1835, który ma 65,1 mm wysokości. Czy zatem jest sens pakować ten filtr (który jest droższy o 20 zł) czy pozostać przy tym co byłem? Co mi da wyższy filtr?
Brak zasilania w gnieździe zapalniczki, iskry
Zwiń
X
-
Brak zasilania w gnieździe zapalniczki, iskry
Mam problem z gniazdem od zapalniczki w swojej Skodzie Octavii 1
Mam chyba "oryginalną" ładowarkę do Szajsunga i raz na kilka razy po wyciągnięciu jej wypada jej końcówka do dziurki gniazda od zapalniczki/ładowarki.
Ostatnio chciałem sobie pomóc w wyciągnięciu jej śrubokrętem i zaiskrzyło 2 razy. Nic nie śmierdzi spalenizną, ale gniazdo prądu już nie daje. Jak myślicie co się zepsuło? Bezpiecznik? Czy może trzeba tunel środkowy rozkręcać i sprawdzać? Gdzie się mieszczą bezpieczniki w O1 FL i który odpowiada za gniazdo zasilania, który to bezpiecznik? Może ktoś podesłać foto z zaznaczonym bezpiecznikiem.
-
-
majuDJ, Bezpieczniki masz z lewej strony,w bocznej części deski rozdzielczej(kokpitu).A który bezpiecznik to już musisz poszukać na forum lub w szukajhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
Odgrzeje trochę temat. U mnie prąd w zapalniczce stracił się. Okazało się, że bezpiecznik się spalił i podczas wkładania nowego od razu zaiskrzyło i spalił się kolejny bezpiecznik. Co można zrobić żeby gniazdko działało? Gdzie mogę podpiąć się z zasilaniem żeby gniazdo zapalniczki miał prąd?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Romano123 Zobacz wpisMonety nie ma w gnieździe. Chciałbym podpiąć osobno na nowo gniazdo tylko niech ktoś mi napisze skąd wziąć "+" do zapalniczki? bo minus podepnę do śruby nad skrzynką z bezpiecznikami.
Komentarz
-
-
Rozumiem, że w Octavii II tak samo są bezpieczniki? Nie chciałem zakładać nowego tematu i podpiąłem się pod Octavie I. A jeżeli chodzi o bypass to ten kabelek, który wystaje to jest "+" tak? A mase od gniazdka podpinam wtedy do masy samochodu (np.pod śrubkę) ? Nigdy tego nie robiłem dlatego się pytam.
Komentarz
-
Komentarz