ahmed799, może wkurzyć takie podejście
Auto Lock dziwne działanie - drzwi kierowcy.
Zwiń
X
-
Auto Lock dziwne działanie - drzwi kierowcy.
Witam.
W weekend włączyłem sobie auto lock przy przekroczeniu 15km/h jednak zauważyłem pewien problem.
Po przekroczeniu 15km/h zamki mi się ryglują lecz zamek od kierowcy od razu się otwiera i nie jest zaryglowany (jak by miał jakiś problem...).
Jest to denerwujące bo przy każdym zatrzymaniu się na światłach i przekroczeniu prędkości, ryglowanie zamka kierowcy się powtarza.
Pozdrawiam i czekam na pomoc.
-
-
Zamknięcie na jedno kliknięcie na pilocie (bez migającej diody "safe") - zamykają się wszystkie, a otworzyć można tylko kierowcy.
Zamknięcie na dwa kliknięcia na pilocie (dioda miga - tryb "safe") - zamknięte wszystkie i nie da się otworzyć żadnych drzwi.
Edit:
Od pewnego czasu zauważyłem, że nie świeci mi się lampka w aucie jak otwieram drzwi od kierowcy.
Pozdrawiam i czekam na pomoc.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ulysseNa postoju zamknij samochód i zobacz czy miga dioda "safe" która jest przy rygielku drzwi kierowcy.
Dodatkowo możesz wsiąść do środka samochodu zamknąć go i próbować otworzyć drzwi od środka, te które się otworzą mają zimne luty w zamku.
Daj znać jak testy
(zimne luty w drzwiach czy module komfortu) ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez buldogggZamieszczone przez ulysseNa postoju zamknij samochód i zobacz czy miga dioda "safe" która jest przy rygielku drzwi kierowcy.
Dodatkowo możesz wsiąść do środka samochodu zamknąć go i próbować otworzyć drzwi od środka, te które się otworzą mają zimne luty w zamku.
Daj znać jak testy
(zimne luty w drzwiach czy module komfortu) ?
Komentarz
-
Komentarz