A mam pytanie jak są podłączone seryjne głośniki w OII ?? Bo zastanawia mnie jak podłączyć się z zestawem odseparowanym
[klimatronik] gdzie jest / ja sie dostac do serwa v68
Zwiń
X
-
[klimatronik] gdzie jest / ja sie dostac do serwa v68
siema
tak grzebie coś ostatnio vagiem wbijam w klimę a tam
01271 - positioning motor for temeperature flap v68 37-00 Faulty
generalnie nie zauważyłem żeby sterowanie temperaturą coś gorzej działało itp
ale chętnie pozbył bym się tego błędupo usunięciu powrócił (nie wiem jak szybko ze 2 tyg się nie podpinałem)
gdzie znajdę to serwo ? powiedzcie proszę że nie trzeba całej deski demontować ?
pozdro!
[ Dodano: Nie 26 Kwi, 15 21:19 ]
znalazłem gdzieś na forum to co w załączniku
generalnie u mnie przy tej grupie 2giej jest ok a przy wejściu w test rusza mi klapką tą co otwiera i zamyka obieg wewnętrzny/wejście powietrza z zewnątrz?
-
-
V68 jest tu:
Ale najpierw zrób nastawy podstawowe:
Vag'u wybieramy (będąc juz w sterowniku klimy) Basic seting 04, następnie wybrac kanał 01- poczekac az wszystkie wartosci w okienkach zejdą do zera, --- wrócic do strony klimy--- skasowac błędy,jeśli są--- wejśc do adaptacji 10 --- wybrać kanał 000 i zatwierdzić (safe).Była Octa 90 w dizlu teraz jest Rapid w benzynie KONICHIWA... !!!
Komentarz
-
-
d00lar, tylko jak będziesz czymś psikał, to weź coś dedykowanego do potencjometrów a nie zwykłe WD40
Szkoda podwójnej roboty :wink:
A dostać się tam jest dość ciężko... albo bardziej nie wygodnie i przydatne są małe rączki :lol:O2FL: W stajni już tylko O2 FL BKD
Była O2: Antracytowy Żonkowóz 1,6 FSI
Była O1: Nastoletnia Oliwka ~140KM/325Nm
Komentarz
-
Komentarz