Dzień dobry uciekam na kawę miłego dnia cbool10,Nie udało mi się nie blondyn jesteś ja już też bladyna nie he he
Uszkodzony LCD Full FIS
Zwiń
X
-
Uszkodzony LCD Full FIS
Zmieniłem zegary w z 1/2 FIS na full FIS, powodem było zanikanie LCD po nagrzaniu budy, trafiły się w dobrej cenie zegary z pełnym FIS-em, więc się nie zastanawiałem, niestety i tu LCD gaśnie po nagrzaniu budy po przewertowaniu neta od dechy do dechy :lol: znalazłem na stronie ciekawą cenowo ofertę. Pytanie...czy ktoś zna tą stroną, kupował coś z niej? na ebay-u ceny tych samych LCD oscylują w granicy 100USD...brac nie brać... :?ALH automat CHIP by Tune-up 130KM 268Nm
-
-
Cena ciekawa, ja ze swoim fisem zastanawiam się czy tu nie podjechać http://allegro.pl/naprawa-licznik-wy...283619642.html może ktoś coś tam naprawiał ?
Komentarz
-
-
dzwoniłem tam, gość musi najpierw zobaczyć w jakim stanie jest LCD, czy da radę go jeszcze uratować, mówi że różnie z tym bywa, a gwara na 12 mies też mnie jakoś nie przekonuje, cena niska ale jak to będzie działać w bądź co bądź ciężkich warunkach, słońce i temp w okolicach 80 stopni, lub zima i minus ileś tam....a po roku jak zacznie przygasać to :evil: więc wolę zmienić...tylko ta strona www mnie nie przekonuje, nie znam nikogo kto na niej brał...a swoją drogą te LCD jeszcze w 2013 były za mniej niż 30USD na ebay-u...ALH automat CHIP by Tune-up 130KM 268Nm
Komentarz
-
Komentarz