sluchaliscie moze ? bo jestem ciekaw czy cos sie zmienilo w tweeterze w porownaniu z poprzednia seria ale ESK ...
tłiter jeszcze bardziej tnie po uszach, a łófer po prostu sobie wali - z graniem to ma niewiele wspólnego
w porównaniu z DSK/ESK najtańsze zestawy takich firma jak Helix, Ground Zero czy Rainbow po prostu "produkują" muzykę :szeroki_usmiech
Witam!
Siada mi pompa wtryskowa. Chcę ją oddać do regeneracji. Moje pytanie jest takie czy znacie kogoś z trójmiasta który zajmuje się pompami wtryskowymi??? Chodzi mi o konkret, ktróry wyciągnie pompę naprawi co trzeba, wyczyści, ustawi kąty i te sprawy. Będę wdzięczny za podpowiedź. PS. Wiem że można zwiększyć dawkę na rozruchu, ale mi silniczek zaczyna niestety nierówno pracować...
zregenerowali mi moją nie ruszając dawki - wymienione zużyte części na nowe, wyczyszczono i poskładano w całość - z tym, że samą pompą zajmowała się zewnętrzna jednostka, a tune-up składał całość
była octa jest bora.. 1.9 TDI AJM
a teraz... znowu octa ;-)
któregoś razu wracając do gdańska z kaszub, w żukowie... pomiędzy rondami poczułem, że auto nie idzie tak jak zawsze, jest słabsze a do tego pracuje tak jakby to była benzyna i spalanie stukowe. Nagle i bez ostrzeżenia. Później było tak samo... auto wyraźnie słabsze, a do tego praca silnika - jak nie tdi
w czasie sekcji okazało się, że ukruszony był fragment tłoczka, wytarły się też już chyba krzywki na wałku (chyba to się nazywa tłoko-rozdzielacz). Diagnoza wskazywała na pech i ukrytą wadę materiału, która objawiła się przy ponad 140 kkm
była octa jest bora.. 1.9 TDI AJM
a teraz... znowu octa ;-)
Kurcze, u mnie autko pali na gorącym troszkę gorzej niż na zimnym, zaczęło nie tyle kopcić co wydobywać się smród z wydechu, silnik pracuje troszkę mniej równo. Czy to pompa? Wszyscy mówią żeby zwiększyć dawkę na rozruchu ciepłym i po sprawie, ale pozostaje wtedy z pozostałymi problemami... Dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Komentarz