Moc i doladowanie tylko do pewnej wartosci obrotow
djczas, nie w wersji przed liftowej, przy odbiorze pół roku temu, coś mówili o automatycznym włączniku, ale odmówiłem - emocje W O2 FL podobają mi się te podświetlone wskazówki, ale rozumiem, że tylko tam tak to działa.
Moc i doladowanie tylko do pewnej wartosci obrotow
Czesc koledzy. Jak w temacie. Problem zaczal sie jakis czas temu. Dlugo go nie odkrywalem bo wystepuje tylko przy bardzo dynamicznym depnieciu na gaz. Dociskam do dechy - turbo swiszczy, czuje jak Octa zrywa sie do przodu ale tylko do pewnego momentu - pozniej juz nie przyspiesza i nie wgniata mnie w fotel, daje bieg wyzej - znowu sie zrywa przyspiesza i od pewnego punktu znowu nic, kolejny bieg i to samo. Co to moze byc? Czy jest jednoznaczna odpowiedz na tego typu problemy? Co sprawdzic? Pomocy koledzy!
search for notlauf, może to to, ale dziwne, że po zmianie biegu znowu ciągnie, może masz zły program i szybko ci spadają Nm wraz z wzrostem obrotów, masz kopa z niskich a później nic. Na początek poszukaj na forum o notlauf'ie, jeżęli nie to jest problemem to można też się przejechać na hamownie i zerknąć jak wygląda krzywa momentu obrotowego
Komentarz