[O1] Wyjace kola...pewnie lozyska

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zero7
    Classic
    • 2008
    • 39

Dajcie juz spokuj.
    Spot jest w Rohatynie w czwartek. Jak bedzie mial ktos ochote przyjechac to przyjedzie i tyle.
    Pozd
  • Mierzej
    Drive
    • 2007
    • 82

Witam kolegow.

Problem jak w temacie. Chcialem sam zobaczyc te lozyska w kolach ale nie ukrywam sam troche sie boje rozebrac (a moze niepotrzebnie). Czy ma ktos jakies pdf jak to jest zmontowane itp...? Jest jakis program dla VW Group (byl kiedys post o tym) ale za cholere nie moglem sciagnac tych kawalkow programu z netu. Rok '99 - z tylu bebny, nic nie zmieniane. Chetnie rowniez dogadam sie z kims w Trojmiescie za pomoc (odplatnie oczywiscie) bo czuje ze w warsztacie "profilaktycznie" wymienia mi we wszystkich kolach za co tu gadac nie male pieniadze. Z gory dzieki za pomoc.
    Pozdrawiam

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

Mierzej, wyślę ci linka do ściągnięcia części serwisówki do wymiany łożysk będzie na twoim emailu

[ Dodano: Pon 19 Maj, 08 19:49 ]
      Poszło jest tego około 62M
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• Mierzej
        Drive
        • 2007
        • 82

faktycznie duuuuzo tego Rysunki czytelne ale ten jezyk...;P, mialbys moze cos po angielsku? Chcialbym tez przy okazji zaytac sie posiadasz moze ten sprytny programik serwisowy (etos, etka czy jak mu tam)? Za pomoc serdeczne dzieki
        Pozdrawiam

Komentarz

• koja86
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 3178

Mierzej, mam ale to wysłać można tylko na płytce jest tego bowiem ponat 3G i ogromnie dużo plików daj namiary na pw wyślę
          Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• jlupino
            Rider
            S_OCP Member
            • 2006
            • 362

Nie wiem czy warto w to sie samemu bawić.Ja za wymiane łozyska z przodu (zdjecie wyprasowanie,wprasowanie nowego i montaz) płaciłem 50 zeta +koszt nowego łozyska(niemieckie- optima) 55zł.Chyba nie jest to az tak wiele.
            Jaro

Komentarz

Pracuję...