CO Z TYMI ZEGARAMI?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ankakol
    Classic
    • 2010
    • 29

CO Z TYMI ZEGARAMI?

Zamieszczone przez hEllo)
    jak nas znam to na pewno będzie ciekawie 8) :szeroki_usmiech
    hahaha to mogło conajmniej dwuznacznie zabrzmieć :P
    pozdr
    ankakol
  • Peetebe
    Drive
    • 2008
    • 66

CO Z TYMI ZEGARAMI?

Siema wszsytkim, potrzebuje pomocy w usunięciu tego problemu z zegarami...raz dzialaja raz nie...w zaleznosci od humoru...czy jest jakas pewna rada...pomocy
    jest luz...

Komentarz

• paf
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 3140

Peetebe, to jeszcze napisz jakie masz auto dokładnie bo jeśli O1 Combi to nie silnik BXE - to tak dla upewnienia kolegów którzy będą chcieli pomóc

Komentarz

• Peetebe
        Drive
        • 2008
        • 66

Ponownie zegary !!

Witam, Czy mógłby mi ktoś pomóc z tymi zegarami ?? temat znany i oklepany jak dla was...ja tu nowy jestem..Górny pasek ikonek na liczniku dziala kiedy chce no i wiadomo zegary raz dzialaja raz nie...:/ Czy ktoś z okolic wrocławia byłby w stanie mi pomóc. ?? Wiem ze gdzies to jest na forum ale z powodu braku czasu i ze wzgl na charakter mojej pracy za bardzo nie mam czasu wgłębiać sie w archiwum. Będę bardzo wdzięczny za udzieloną mi pomoc pozdrawiam wszystkich PJ
        jest luz...

Komentarz

• chopinnn
          Drive
          • 2007
          • 60

kiedyś tego samego szukałem
          tutaj naprawiłem u gościa w Radomiu - licznik wysłałem kurierem (jechać mi się nie chciało 400 km a blisko nikogo nie znalazłem) a sam z 4 przesiadłem na 2 kółka

Komentarz

• paf
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 3140

Peetebe, nie zakładaj za kazdym razem nowego tematu, robi się bałagan .. dzieki

Komentarz

• Peetebe
              Drive
              • 2008
              • 66

Czy ktos ma jakiegos elektyka dobrego do tych zegarow w okolicach wroclawia lub samym wrocławiu ??
              jest luz...

Komentarz

Pracuję...