Pomocy problem z bledami....

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kranik
    Classic
    • 2007
    • 3

Spróbuj nagrać jedną x10 i zobacz czy pomoże, jest na to duża szansa...
    BTW. Mój Stream np. "nie trawi" TDK ( zacina się, przeskakuje itp ) a z Verbatim-em nie ma problemów...

EDIT
    Jeszcze jedno; te płytki to rozumiem, że są 700MB ( 80 minut ), bo jeśli to te większe ( chyba 800MB ) to raczej z nimi będzie problem ( mechanizm jest prawdopodobnie nieprzystosowany do czytania tych płyt i może się przez to uszkodzić )...
  • lutimati
    Classic
    • 2006
    • 7

POMOCY.......Witam podlaczylem do swojej skody octavi 1.6 BFQ 75kw 2003rok vaga i wyskoczyly mi takie bledy 16514, 16955, 17524, 17811. Nie wiem co to sa wogole za bledy bo wyskakuje że sa nieznane. po skasowaniu ich zaraz znowu wyskakuja.

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Trzeba poczytac tu: http://wiki.ross-tech.com/index.php?...des&from=02070

Auto ma LPG?? Bo pierwszy to blad sondy lambda, drugi to pewnie wyskakuje razem z pierwszym, bo to od "helikopterka" na desce. Potem tez jest znow od sondy blad.

Swoja droga jakis ulomny ten program, bo oprocz numeru bledu powinien byc jego opis :diabelski_usmiech
      Spritmonitor.de

Komentarz

• lutimati
        Classic
        • 2006
        • 7

auto ma LPG

Komentarz

• Maicroft
          Moderator
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2004
          • 25757
          • Audi

A instalacja ktorej generacji?? Jakas taka najtansza?? Pytam, bo jesli auto jezdzi dobrze, a bledy sondy lambdy sa, to moga byc od jazdy na gazie, bo instalacja nie uzywa jej do pracy - bardzo czesto podlaczajac kompa w prostych instalacjach takie bledy widze wlasnie.
          Spritmonitor.de

Komentarz

• lutimati
            Classic
            • 2006
            • 7

instalacja ma juz 3 lata i to jakas sekwencja Emma gas cos takiego

Komentarz

Pracuję...