[Inne] usterka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rogerka
    Drive
    • 2010
    • 89
    • Octavia II combi (1Z5)
    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM
    • BMM 2.0 TDI 140 KM

[Inne] usterka

Faktycznie jak dorysowałem kontury listew to ten przód mi troszkę za duży na dole wyszedł...

[ Dodano: Pon 02 Lut, 09 00:12 ]
    Andrev3, Dzięki - właśnie o coś takiego mi chodziło, choć myślę też o tych plastikowych dokładkach pod zderzakami.
    Jak dla mnie Nawet przedliftowa octavia z pomalowanymi listwami i klamkami wygląda o niebo lepiej od tej z czarnymi plastikami...

[ Dodano: Pon 02 Lut, 09 00:39 ]
    Andrev3, Dzięki za link kolego. Chyba zrobię podobnie ze swoją octavką jak Janinho, i zostawię te plastikowe dokładki pod zderzakami w spokoju :P - jednak to nie będzie wyglądało tak fajnie jak na początku sądziłem. Tylko swojej oszczędzę chromów i żółtego koloru przy hamulcach :P
    Pozdrawiam!
    Real men don't love the most beautiful girl in the world,
    they love the girl who can make their world the most beautiful

斯柯達明銳
  • mateusz kobik
    Classic
    • 2008
    • 2

[Inne] usterka

zaczelo sie od tego ze po wbiciu wstecznego w cieple dni auto gasło. na innych biegach wszystko bylo ok.teraz sie pogorszylo nie zapala sie kontrolka grzania swiec i auto nie chce odpalic w zaden sposób.

Komentarz

• hubert78
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1576

Opisz bardziej problem bo tak troszkę enigmatycznie to można odebrać

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Bo gdzies robi sie zwarcie na kablu do czujnika w skrzyni, no chyba ze cos spadlo i sie przetarlo. Trzeba udac sie do elektryka.
        Spritmonitor.de

Komentarz

• john
          Classic
          • 2007
          • 1

Ja miałem identyczna sytuację - włączam wsteczny bieg i auto gaśnie .. na pozostałych spoko ... pojechałem do elektyka ... i usterkę szybko usunął ... wymiana "stacyjki" ... robił to przy mnie więc wiem że napewno to było przyczyna ....

Komentarz

• Kejup
            Rider
            S_OCP Member
            • 2007
            • 533

Miałem identyczne objawy, tak jak u john wymiana stacyjki załatwiła problem! Sam wymieniałem (koszt to ok 40zł zamiennik a ok. 120zł oryginał)
            Pozdro!!!
            Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
            Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!

Komentarz

Pracuję...