Maicroft, nie wiem czy ktoś zdejmował kierownicę, czy nie zdejmował, Octavię mam od 3 tygodni, sam jestem ciekaw co jeszcze ciekawego znajdę w aucie.
[O1] Kontrolka Air Bag
Zwiń
X
-
Witam!
Lekko odświeżam temat, ale mam pewien problem, wczoraj odpiąłem liczniki w celu zmiany podświetlenie, po jakiejś 1-2 h podłączyłem do z powrotem, wszystko ok ale teraz jak włączam zapłon pomarańczowa kontrolka od poduszek mi gaśnie i za 1-2 sekundy ponownie się zapala? co się mogło stać ? to aakiś poważny błąd? czy można to Vagiem skasować ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pedroZapaliła mi się kilka razy na kilka sekund 2-3 przy uruchamianiu silnika z nieznanych mi powodów.->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Witam.Mam pyt odnosnie poduszek kupilem niedawno Vaga podlaczylem pod auto i wyskoczyl mi blad ...589 Zapalnik 1 poduszki powietrznej pasażera - N131, Obwód 1 uruchamiania poduszki powietrznej - strona pasażera - N131...i niebardzo wiem gdzie tego szukac w aucie?czy chodzi o ta kostke pod siedzeniem pasazera??czy w przednim pulpicie gdzies pod spodem??Czy dam rade zrobic to sam czy lepiej jechac do mechanieka czarodzieja??Z gory dziekuje za wszelka pomoc i wskazowki..MARCINIII(Ambiente)
Komentarz
-
Komentarz