Poprawiac nie poprawiac?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dontak
    Rider
    • 2008
    • 586
    • Octavia III combi (5E5)
    • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Poprawiac nie poprawiac?

Crx dostał dwie długości, nie mógł mnie dojść to było d16a9 więc dupy nie rwał, ścigałem sie z paroma crx, to wiem ze z vteciem jest ciężko tylko i dostaje ale to też niedługo, zrobie co chce to i taki będzie dostawał Ścigałem się tez z d16a9 porobionym na ok 145 koni to też dostał ale to już mała różnica była więc crx 1.6 bez vteca mnie nie porobi niestety a miny kierowców po wyścigu-bezcenne
    OIII 1.2 TSI 105 KM

• marqz
    Ambiente
    • 2007
    • 100

Poprawiac nie poprawiac?

Pierwsza dziureczka w lakierze zrobiła się w mało widocznym miejscu na załamaniu..
    Ostatnio jednak po umyciu zobaczyłem na samym środku klapy silnika taki odprysk na około 3 mm srednicy. Najwyrazniej z kamyczka podczas jazdy .
    Pytanie podlakierować i wypucować czy zostawić? Będzie rdzewieć? (trochę widać no i tak to jest jak autko prawie nowe i czyste to pierwsze zadrapania bolą najbardziej)
    Combi 1.9TDI

Komentarz

• tomil
      L&K
      S_OCP Member
      • 2008
      • 1179

Jeśli nie został uszkodzony ocynk to się nie przejmuj- nie będzie rdzewieć.
      It doesn't matter what we're losing
      It only matters what we're going to find!

Komentarz

• marqz
        Ambiente
        • 2007
        • 100

Wygląda na to, że zdarty jest lakier (skórka). Widać to matowe pod spodem.
        Combi 1.9TDI

Komentarz

• zurcio
          RS
          • 2008
          • 2046

W O1 mam tak prawie od początku, około 2x1 mm, autko śmiga już ze 3 lata i nic się nie dzieje, więc jeśli nie uszkodzone do blachy to bym zostawił.
          Chyba że nie będziesz mógł spać to postarałbym się naprawić :szeroki_usmiech
          Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• pskosz
            Rider
            S_OCP Member
            • 2006
            • 703

Jak bedziesz w Wawie podjedź do mnie to zobaczę , ewentualnie zrobie pędzelka zeby zabezpieczyć.
            Telefon wrzucilem na pw
            pozdrowienia

Komentarz

• marekzu
              L&K
              • 2007
              • 1412
              • Superb II combi (3V5)

marqz, kup zaprawke i daj w to miejsce kropelke lakieru - nie bedzie razic w oczy a przy okazji zabezpieczysz miejsce przed ewentualna korozja

Komentarz

Pracuję...