ja tylko pisze, jak sytuację rozwiązano na Słowacji. Kolega zbytniego wyboru nie miał - drugi komplet kluczy w Suwałkach, a że było to w dzień planowanego powrotu, to nie za bardzo chciało im się wracać przez całą Polskę zimą bez szyby :wink:
Kod koloru lakieru
Zwiń
X
-
Kod koloru lakieru
muszę dobrać lakier w pędzelku, kod lakieru to 9570.
Jakiej i firmy i gdzie najlepiej szukać takich rzeczy?? W sklepie z częściami do Skody (nie autoryzowany) mieli dużo różnych farbek , ale odpowiednim dla mnie numerze nie występował.
Może trzeba od razu iść do serwisowego sklepu i tam zamówić ??NOWA TWARZ http://www.wrzuta.pl/obraz/x1NMSALRtR/
Bilstein B4+tarcze ATE PD+klocki ATE - SUPER ZESTAW !!
Wojtisek - bokiem do przodu to jest to !!!!
171 KM ; 402 Nm obr/min
Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zabić ją boczną...
-
-
Według mnie najlepiej udać się do firmy zajmującej się dorabianiem lakieru, bo nawet kolor podany przez producenta po kilku latach i tak nie będzie taki sam jak reczywisty kolor na aucie, poprostu działają nań czynniki atmosferyczne itp.__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
Dokładnie. Poza tym jak kiedyś dorabiałem lakier do jednego auta, to pod tym kodem kryło się z 11 odcieni o tym samym oznaczeniu. Dlatego trzeba podjechać i organoleptycznie dobrać kolor w słoneczny dzień z wzornikiem. Wtedy masz gwarancję, że lakierowany element nie będzie się różnił od reszty samochodu.Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
Komentarz