Przepływomierz???
Zwiń
X
-
podaj dokładny numer przepływki (odczytasz go z obudowy 0 281....... lub 0 986.........)
a dostaniesz w odpowiedzi cenę oryginału bosch
będzie to albo 275 albo 290zł albo 660zł
z zamiennikami mam niemiłe doświadczenia.NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Jeżeli oddasz zepsutą używkę w ASO to dostaniesz oryginalną Bosch' a w cenie około 300-400zł, 2 lata gwarancji. Część regenerowana przez Bosch'a tzn ze starej pozostała tylko plastikowa obudowa a bebechy są nowe. Twój wybór
Od zamienników trzymałbym się z daleka. Często sa to chińskie podróbki które de facto są atrapami i w zasadzie tylko oszukują komputer że jest przepływka.
Komentarz
-
-
Zawsze mozna wziac dobry program od Aliego w ktorym przeplywka pelni funkcje estetycznejak np u mnie.
Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
Komentarz
-
-
mam pytanie apropo przyepływki mianowicie- czy można jeździć z odłączonym kablem, tym który jest bezposrednio wpiety do przepływomierza? Gdy jest odpięty moc jest znacznie większa... gdy przypiety od razu odczuwalny spadek mocy, a obecnie musze troche poczekac na wymiane przepływki;/ .. pozadrawiam
Komentarz
-
-
Witam.Dopiszę coś na temat przepływomierza.Zamieszczone przez kristojodloq, ano można tylko po co?
mała moc, nie wspominając o Nm i zwiększone sporo żużycie ON,,
Jeżeli chodzi o zakup to kupiłem na allegro niby BOSCH za 290 zł,ale po roku i przejechaniu około 30000 km usterka wróciła.Zatem kupiłem firmy PIERBURG za 400 zł i od półtora roku wszystko jest ok.Dlatego mając własne doswiadczenie wiem że warto dać więcej i nie płacić jak ja dwa razy.POZDRAWIAM..
Komentarz
-
Komentarz