Kurde, ja mam to samo, ale mi zegary padły w sobotę i podniosły się tylko raz - na chwilkę i od tej pory nic. Dkurza mnie to bo kontrolka paliwa też nie działa więc jechałem w trasę na "czuja" Przy uruchomieniu silnika zapalają się na chwilkę wszystkie kontrolki i wtedy można usłyszeć kawałek sygnału dzwiękowego wskazującego kończące się paliwo. Dzisiaj dzwoniłem do serwisu i powiedzieli mi , że tego się nie naprawia, ale mogę kupić nowe zegary za 1500 zł. Shico jak możesz to podeślij mi też
[ Dodano: Pią 12 Wrz, 08 08:27 ]
Po poprzednim wpisie siadam dziiaj do auta i co i zegary działają - może trzeba więcej pisać na forum
, ale nie podziałały za długo
bo przy następnym odpaleniu kontrolki zapaliły się wszystkie ale po uruchomieniu silnika znowu leżą. Może jakiś wpływ ma na to pogoda bo dzisiaj trochę zimniej się zrobiło. Ciekawi mnie fakt , że ja też mam problem z siłownikiem w drzwiach, przy zamykaniu wszystkich drzwi od wewnątrz odbija mi siłownik drzwi za kierowcą, Dziwne to wszystko- jakaś magia czy co?

[ Dodano: Pią 12 Wrz, 08 08:27 ]
Po poprzednim wpisie siadam dziiaj do auta i co i zegary działają - może trzeba więcej pisać na forum

Komentarz