Potrzebna skrzynia do oktawi 1.6 SRi (r.2001) i jakie koszta

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jano630
    Classic
    • 2010
    • 7

Zamieszczone przez szkoda
    ale jak na profi mycie to jednak strasznie dużo wszak ja tam żadnej "naprawy" nie potrzebuję, po prostu profi pucowanie.
    Szkoda to nie jest mycie !! Mycie to tylko jeden z etapów i uwierz mi że w tej cenie jest najtańsze (mycie można by nawet zrobić gratis).
    Taki profesjonalny zabieg car-detailingu to średnie 6-7 godz pracy przy 1 aucie ( i to takim mniej zapuszczonym). A poza tak prozaicznymi elementami jak mycie, polerowanie, nabłyszczanie i woskowaie lakieru składa się na niego dużo wiecej rzeczy np. zdjęcie kól z auta i wyczyszczenie ich wnęk, czyszczenie kół, pastowenie alumów i nabłyszczanie opon, dokładne mycie okolic zawiasów drzwi, odkurzanie wnetrza pojazdu, pranie tapicerki, czyszczenie elementów plastikowych wnetrza, czyszczenie komory silnika itd, itp. Jak widzisz jest do ogrom pracy na który trzeba zużyc sporo czasu oraz drogiej chemii dobrej klasy żeby uzyskać porządny efekt.
    Takze jesli ktoś chce tylko umyć samochód, to niech jedzie na zwykłą myjnię - takie firmy nie celuja w takiego klienta. Klientem takiej firmy bedzie osoba która albo wie co to jest auto-detailing i chce doprowadzić swój samohód do stanu salonowego (jak nowy), albo chce sprzedac swój samochód i jest w stanie zainwestowac te pieniaze aby szybciej i za wieskzą kase przedac auto.
    kierunek jest najwazniejszy
  • DawidJakubow
    Classic
    • 2008
    • 6

W mojej skodzie oktawi jest obfity wyciek oleju, pisałem już o tym w innej wiadomości. Mechanik powiedział, że skrzynia jest do wymiany, więc zwracam się do Was o pomoc, gdzie mogę znaleźć dobra skrzynie...

Komentarz

Pracuję...