RF gaina nie bedzie uzywal nikt kto ma krotka antene. Jesli masz 2 metrowego baciora przy wjezdzie do miasta rf gain jest zbawienny bo odcina to czego nie chcesz slyszec. Szczegolnie przydatna opcja na Slasku gdzie jednoczesnie nadaja 3 stacje.
SMIC i efekt grzechotki
Zwiń
X
-
SMIC i efekt grzechotki
Witam.
Kurde mam problem i za chiny nie mam pomysłu jak z nim już walczyć.Po wymianie IC na większy by ALI po jakimś roku zaczął obijać mi sie o zderzak (wszedł na styk)co powoduje że słychać jak telepie o zderzak. ,próbowałem juz podkleić pod niego gumę i efekt grzechotki ustał na pare dni,potem gąbkę i jakiś miesiąc był spokój i znowu kurde słychać grzechotkę :/ .Pewnie gąbka sie wytarła ,może macie jakieś pomysły jak temu zaradzić.
A i jeszcze pytanko,czy może byc tego powodem któraś poduszka walnięta?? -ewentualnie jak sprawdzić ich stan.-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
-
-
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez dariuspolo...umnie CSmic nigdzie do zderzaka nie dotykal wiec podejrzewam ze to jest twoim problemem
Poduszka pod chłodnica została sprawdzona i jest ok :idea:-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz