Witam, dzisiaj miałem ciekawy przypadek. Chciałem sobie podregulować lewe lusterko, przekręciłem więc właściwie pokrętło, ustawiam lusterko a tu nic, żadnej reakcji. Spojrzałem jednak na prawe i się okazuje, że to je ustawiam. Przełączyłem na prawe, nadal ustawiam prawe, przełączyłem na lewe, nadal ustawiam prawe Przekręciłem pokrętło o 360st. załapało lewe. Potem już wszystko zaczęło działać ok. Mieliście coś podobnego?
Mam podobny przypadek, jak ustawiam lewe to chodzą oba, a jak ustawiam prawe to tylko prawe, z tym że prawe góra/dół chodzi dobrze, a w lewo/prawo odwrotnie, czyli jak biorę w prawo to idzie w lewo itp. I o co tu chodzi :roll: ?
Mam podobny przypadek, jak ustawiam lewe to chodzą oba, a jak ustawiam prawe to tylko prawe, z tym że prawe góra/dół chodzi dobrze, a w lewo/prawo od
rotnie, czyli jak biorę w prawo to idzie w lewo itp. I o co tu chodzi :roll: ?
mnie lewe wogole nie dziala o co najgorsze bawilem sie troszke i nie znalazlem przyczyny:/ przelacznik rozebralem wyglada na sprawny w pelni... kable sa cale wtyczki w dobrym stanie.... Mam nadzieje ze nie poszly mi siolniczki... Orientuje sie ktos moze jakie napiecie na silniczki idzie?? sprobowalbym na krotko to podlaczyc... a nie chce ryzykowac spalenia ich jak jest mniejsze niz 12v...
wczoraj jeszcze zauwazylem ze nie dziala w lewym lusterku podgrzewanie... i teraz pytanie... Czy modul komfortu jest w jakims stopniu odpowiedzialny za lusterka?
Czy to jest oddzielny uiklad??
czy ktos doszedł juz do tego co z tym lewym lusterkiem ktore nie grzeje i nie działa regulacja bo mam ten sam problem i nie wiem gdzie mam szukac przyczyny
Ja powracajac do sterowania lusterkami mam tak jak CHYBA trzeba z tego co widze,regulujac lewe prawe sie tez ustawia wydaje mi sie ze dostosowuje sie prawe wtedy do lewego hehe ja juz sam nie rozumie a co do ogrzewania działa dobrze
w O1 jest to norma że jak ruszasz lewym to prawe też chodzi, natomiast jeśli przestawisz na prawe - to rusza sie tylko prawe (można sobie wówczas skorygować). Natomiast ostatnio miałem podobny (ale nie taki sam) problem - najpierw przestało mi chodzić lewe lusterko, po 2 dniach przestał działać centralny z pilota w lewych drzwiach a następnego dnia przestał chodzić podnośnik od szyb w lewych drzwiach. Okazało się że padła jakaś wiązka przewodów, a podejrzenia były nawet o jakiś sterownik który podobno duuuużo kosztuje.
Duży graficzny wyświetlacz między zegarami dzięki któremu można ustawiać trochę wiecej funkcji w aucie niż gdy go nie ma. W O1 też były takie w opcji tylko nie wiem jak z ich funcjonalnością w porównaniu do O2?
Komentarz