Problem z centralnym a dokladnie z sterownikiem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Romul
    Classic
    • 2010
    • 11

Djfruwel, hi
  • bajzel
    Classic
    • 2008
    • 5

Witam. Jestem nowy na forum i od dwóch dni mam Skodę Octavie 2.0 rok 2003 więc mogę dużo zdawać pytań. Ale od początku założyłem sobie zamykanie centralnego zamka z pilota. Podłączyłem zgodnie z instrukcją. Z pilota zamyka , otwiera i TU jest wielkie ALE gdyż przy otwieraniu oprócz zwalniania zamka opuszcza mi wszystkie szyby.
    Wydaje mi się sterownik podaje dłuższy impuls na otwarcie niż zamknięcie lub jeszcze gdzieś może nie tak podłączyłem.
    Wszystkie sugestie mile widziane
    Pozdrawiam.

Komentarz

• Skalka
      Classic
      • 2008
      • 17

Kolego ze sterownikiem jest wszystko ok, poprostu musisz ustawić odpowiednio domykanie szyb. Wszystko znajdziesz w książce instrukcji pojazdu. Niestety nie pamiętam jak sie to robiło, ale jak obczaje nim znajdziesz to napisze.

Komentarz

• Krzycho-63
        Rider
        • 2007
        • 628
        • Superb II (3T4)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Nie wiem jaki podłączyłeś sterownik cz,ale czy nie pomyliłes zamykania z otwieraniem? W sterownikach jest możliwość zwiększenia czasu impulsu na zamykaniu właśnie po to aby umożliwić domknięcie szyb elektrycznych.Najlepiej podaj więcej informacji na temat podłączonego sterownika.
        Skoda Superb II Ambition
        2.0 TDI CR 170 KM

https://www.facebook.com/kjautoelektronika/

Komentarz

• bajzel
          Classic
          • 2008
          • 5

Sterownik jest podłączony na zamykanie czarno- żółty na otwieranie żółto - biały ale to jeszcze sprawdzę bo mam zapisane jak podłączyłem. Zworką skróciłem czas i efekt jest ten sam iż otwiera zamki a potem szyby.

Sterownik - LINK

Komentarz

Pracuję...