Hmm.. no cóż... to może oznaczać jednak poważniejsza awarię, coś w stylu głowicy lub bloku ...
konsola srodkowa -radio
Zwiń
X
-
Bardzo wielkie dzieki udało sie sciagnac ramke , niestety na dworku jest juz ciemno i nie dobierałem sie dalej do radia aby je wyciagnac.
jednak goraca prosba o dalsza pomoc , poniewaz popatrzyłem nieco na to radio , poruszałem nim i siedzi cholernie sztywno i nawet nie drgnie , nie wiem narazie co je trzyma czy jakies sruby cczy zatrzaski nie wyjmowałem nigdy takiego radia i nie mam pojecia..... nie chcialbym sobie niczego zepsuc....jedynie chce zdemontowac niepotrzebny juz zestaw głosnomowiacy.
pierwsze ogledziny juz pokazały ,ze przewody wystajace na zewnatrz trwale odkształciły deske rozdzielcza....konsole , ale trudno teraz chce ta łape od głosnomowiacego wykrecic i zdeinstalowac przewody.....tak wiec jesli wiecie jak teraz wyjac radio prosze o pomoc , czy trzeba te gałki od klimy wyciagac czy nie ..no niewiem poradzcie
pozdrawiamsuperb 2.0 tsi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZdjac ramke ciagnac od spodu, bedzie ciezko ale w koncu zejdzie. Troche jej od gory trzeba potem pomoc. Generalnie na pierwszy raz to bedzie troche zabawy.
Potem radio ma takie 4 guziki puste, to sa zaslepki, gdzie pod spodem sa torxy i radio wychodzi.Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie.
http://campaign.scania.com/v8/
Komentarz
-
-
darooo w TEJ aukcji masz radio z wyjętymi zaślepkami ( wysuwa się je do przodu ) i widać 4 otwory na śruby.
Przy odkręcaniu tych 4 śrubek używaj dobrze namagnesowanego śrubokręta, bo śrubki są na tyle krótkie, że po wykręceniu nie wystają ponad front obudowy i potrafią wpaść do wnętrza przedniego panelu radiaJest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz