Niestety coś się dzisiaj mojej Octavi poprzestawiało i nie mogę otworzyć tylnych lewych drzwi. Przeszukałem już forum i niestety nie znalazłem tematu podobnego do przypadłości mojego autka. Sprawa wygląda tak: nie mogę otworzyć drzwi ani od zewnątrz ani od wewnątrz, a najlepsze z tego wszystkiego jest to że, centralny działa normalnie, tzn. rygielek chowa się i wyskakuje.
Ma ktoś może jakieś pomysły, ewentualnie od czego powinienem zacząć :?:
Hmmm Ja miałem podobny problem z drzwiami przednimi. Linka mocowana do klamki się przesunęła. Wystarczyło klamkę pociągnąć i podregulować linkę...
W razie czego jak nie jest to pilne to mogę jutro zrobić fotkę o co mi chodzi...
Ja mialem podobnie, to poruszalem kilka razy klamka od wewnatrz i sie otworzyly, ale po jakims czasie zablokowaly sie ponownie i rozebralem tapicerke i wyminielem kabelki te ktore przechodza przez tą gume od drzwi i auta, takze jak tylko otworzysz to sprawdz sobie kable czy nie sa nadlamane lub zasniedziale ze starosci
fotki przesyłam na priv.
Fotki poszły na maila. Należy podrególować należy linkę. U mnie to z przodu zadziałało. Nie musiałem "pruć" tapiserki przy zamkniętych drzwiach.
powodzenia
P.
hej, moge poprosic o te zdjecia? mam podobny problem :/
Zamieszczone przez Pitusb
fotki przesyłam na priv.
Fotki poszły na maila. Należy podrególować należy linkę. U mnie to z przodu zadziałało. Nie musiałem "pruć" tapiserki przy zamkniętych drzwiach.
powodzenia
P.
Komentarz