Zamieszczone przez Maru 123
Migacze boczne...
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Migacze boczne...
Witam
Mam takie banalne pytanie ;p Jak zdemontować migacze boczne w OI? Myślę, że da sie to zrobić bez zdejmowania nadkoli ale nie jestem pewien
Prosze o pomoc
Pozdrawiam
Octavia 2000r. 1,9 TDI 110km...
-
Witam. ja u siebie wymieniałem migacze na białe i tylko odkręciłem nadkole od strony migacza odchyliłem go włorzyłem rękę i na migaczu masz zatrzaski musisz le lekko zcisnąć i migacz powinien wyjść sprawa załatwiona .pozdrawiam Artur
Komentarz
-
dla świętego spokoju odkręć te 2czy3 śrubki, już nie pamiętam dokładnie. ja próbowałem podważyć migacze ale nie chciałem żeby pękły zatrzaski dlatego lepiej dostać się od środka. niewiele pracy a nic nie popsujesz ani nie porysujesz lakieru
Komentarz
-
Moze uda Ci sie z lekka podwazyc i wyjada....ale trzeba uwazac zeby szkiełka nie oderwac i lakieru przy tym porysowac. Mi sie udało jak kiedys....miałem ochote na kierunki w lusterkach...i własnie od tych kierunkow pociagłem kabelki.
Komentarz
-
Właśnie próbowałem je podważyć i skończyło sie 2 odpryskami na lakierze... Więc jutro trzeba odkręcić nadkole
Dzięki
Octavia 2000r. 1,9 TDI 110km...
Komentarz
-
nie odkręcaj całego nadkola wystarczy jak odkręcisz trzy śrubki i nadkole lekko odegniesz jest elastyczne włorzesz rękę i wyjmiesz kierunki...
pozdrawiam Artur
Komentarz
-
Możesz włożyć kierynki koloru grafitowwego, srebrnego lub lustrzankę . Do tedo leda pomarańczowego. Nie wykazuje błędu na komputerze, nie spali się szybko, i mruga intensywnie i efektownie.
Led ma miec konstrukcję walca z soczewką, tak żeby światło rozbłyskało po kloszu.
Nara. Wyciągaj odkręcając nadkole jest mniej uszkodzeń.SPRZEDAM TANIO
Komentarz
-
Czy nadkole trzeba odkręcić na kanale albo cos. Czy jak samochod stoi na ziemi mozna tam rękę włożyć?
Co powiecie na takie? Co to znaczy dymione?
http://www.allegro.pl/item551024804_..._oryginal.html
Poprostu ciemne w środku?
Jak one będą wyglądały zamiast pomaranczowych?
Czy lepiej takie ktore większosć kupuje?:
http://www.allegro.pl/item563722742_...a_octavia.html
Jakie zarowki do nich??
Komentarz
-
Można odkręcić na jak auto stoi na ziemi, choc nie jest to do konca wygodne :wink:Zamieszczone przez BOODZISZCzy nadkole trzeba odkręcić na kanale albo cos. Czy jak samochod stoi na ziemi mozna tam rękę włożyć?Auto jest Bogiem, a prędkość nałogiem.
Komentarz
-
a ze srebrną octą ktore ladniej wyglądają? dymione czy białe?
tych CLEAR chyba nie kupie bo podobno odstają.
Komentarz
-
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=23630 tutaj macie ciemne [ale niedymione] ori Skoda za 5.50złAdam
Komentarz
-
Bez problemu zrobisz to na ziemi. Trzeba tylko skręcić koła na maxa.Zamieszczone przez BOODZISZCzy nadkole trzeba odkręcić na kanale albo cos. Czy jak samochod stoi na ziemi mozna tam rękę włożyć?
Komentarz
-
Nie trzeba odkręcać nadkola, migacz wyłazi prawie sam, wystarczy docisnąć lampę kierunkowskazu do przodu w kierunku reflektora, podważyć (nawet paznokciem) i wyjąć z otworu w błotniku. Przy przesuwaniu lampki pokonywana jest siła sprężynki plastikowej. Przy pewnej wprawie operacja wymiany trwa kilkanaście sekund. Jeżeli nie chce drgnąć to trzeba zapuścić jakiegoś oleju penetrującego. Nic na siłę :szeroki_usmiechSzerokiej drogi, jakakolwiek by ona nie była.
Komentarz
Komentarz