PROBLEM Z ELEKTRYCZNYM STEROWANIEM SZYBAMI

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • octavin
    Classic
    • 2010
    • 3

a kakies ceny ? Bo zadnych nie zobaczylem. No chyba, że dorzucają je w formie bonusu do auta :shock:
  • widaar
    Classic
    • 2008
    • 6

Witam, mam problem ze sterowaniem elektrycznymi szybami. Kupiłem octavię uderzoną w lewy bok (dokładnie drzwi kierowcy) wymieniłem całe kompletne drzwi - działa szyba, w pozostałych NIE. Czy tam jest jakiś przekaźnik? Czy muszę powrócić do oryginalnego silniczka gdzie wchodzi wiązka główna? Dzięki za wszelkie sugestie i podpowiedzi.
    WIDAAR

Komentarz

• fabia2
      Rider
      • 2008
      • 260

Z tego co ja sie orientuje to trzeba te szyby zakodować od nowa bo to drzwi kierowcy, ze tak powiem 'zarządzają' resztą.
      Auto jest Bogiem, a prędkość nałogiem.

Komentarz

• zgucio
        Rider
        • 2007
        • 691

widaar, przy silniczku od podneszenia/opuszczania szyby jest przypieta taka plastikowa kostka odepnij to od starego silniczka i wsadź do nowych drzwi wtedy wszystko bedzie działać

Kupiłeś drzwi z innego rocznika i kodowanie w modułach jest już inne tylko zamian na orginalny pomoże
        ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• widaar
          Classic
          • 2008
          • 6

Bardzo dziękuje WAM za pomoc! Z :lol: gucio zrobiłem tak jak pisałeś - pomogło. DUŻE DZIĘKI!
          WIDAAR

Komentarz

• zgucio
            Rider
            • 2007
            • 691

Nie ma problemu dobrze że pomogłem

Ile chciałbyś za ten moduł na którym reszta drzwi ci nie chodzi odkupiłbym go od Ciebie
            ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• Sławek R
              Classic
              • 2008
              • 4

Re: PROBLEM Z ELEKTRYCZNYM STEROWANIEM SZYBAMI

Zamieszczone przez widaar
              Witam, mam problem ze sterowaniem elektrycznymi szybami. Kupiłem octavię uderzoną w lewy bok (dokładnie drzwi kierowcy) wymieniłem całe kompletne drzwi - działa szyba, w pozostałych NIE. Czy tam jest jakiś przekaźnik? Czy muszę powrócić do oryginalnego silniczka gdzie wchodzi wiązka główna? Dzięki za wszelkie sugestie i podpowiedzi.
              masz farta w moim samochodzie niedziała nic w lewych drzwiach
              Sławek

Komentarz

Pracuję...