Quest, na allegro są okleiny carbonowe a taka jak jest w O2 to tylko skoda robi
[O2] Zepsute serwo?
Zwiń
X
-
[O2] Zepsute serwo?
Problem wyglada tak: hamuje, zatrzymuje sie i jak depne pedał porzadnie to idzie praktycznie do samej podlogi. Puszcze, wdepne go ponownie to schodzi ale juz nie tak nisko, za kolejnym razem schodzi tak samo. Mialem natomiast przyjemnosc jezdzic innymi autami tylko ze z silnikiem 1,9 TDI i jednym 1,8 TFSI i tam jak zrobilem to samo to pedał za pierwszym razem idzie do podłogi, a pozniej z kazdym kolejnym nacisnieciem rosnie do pewnego momentu (wyzej niz u mnie). Czy to oznacza ze mam cos nie tak z serwem? Czy po prostu w tych silnikach jest inne serwo, pompa niz u mnie?
Edit: Chodzi oczywiscie o Octavie II 1,6 MPI z 2007 roku.ŚKODA 120 L z 1977 roku.
ŚKODA OCTAVIA II z 2007 roku.
-
-
kolego serwo jest OK ale masz zapowietrzone hamulce jest to podstawowy >>szkolny << objaw tego przypadku. Odpowietrz hamulce i problem powinien minac z ,,rosnacym'' pedałem.Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
A mówiła mama -
"Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie.
http://campaign.scania.com/v8/
Komentarz
-
Komentarz