To samo było u brata w Cordobie.. padła jedna cela w aku. Podłącz na próbę od kogoś i sprawdź. Wtedy będziesz wiedział. Jak zakręci, to znasz przyczynę. Jak nie to coś Ci zapewne zwiera i rozładowuje baterię.
Diagnoza/warsztat w okolicach Pruszkowa lub Warszawie
Zwiń
X
-
Diagnoza/warsztat w okolicach Pruszkowa lub Warszawie
Witam wszystkich!
Poszukuję jakiegoś sprawdzonego warsztatu w którym mógłbym zdiagnozować i naprawić problem (prawdopodobnie) z turbo/przepływomierzem/N-75. Objawy w skrócie to brak mocy oraz olej w IC.
Najbardziej zależałoby mi na okolicach Pruszkowa/Ursusa/Zachodniej części Warszawy. Ktoś ma jakieś pomysły? Szkoda że zachwalany na forum dobrygrzeswawa jest w okolicach Legionowa :wink:
Wiem że trochę tego jest na forum, ale może ktoś ma jakieś nowe doświadczenia akurat z tego typu usterkami...
Z góry dzięki za info!
-
-
Zamieszczone przez jerzy_kSzkoda że zachwalany na forum dobrygrzeswawa jest w okolicach LegionowaByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
jerzy_k, mogę zaproponować na początek:
1.
Rogal
MR-Motors 0-694-046-807
Warszawa
UL. MINERALNA 26
2.
Marek Staszewski
Master's Tuning
Warszawa
Al. Jerozolimskie 228
tel. 0-22 867 82 34
3.
Diagtronik
Janki
ul. Wspólna 19
tel i fax (22) 7205041
Wiem, że w okolicach Błonia też jest dobry mechanik, ale niestety nie pamiętam ani adresu, ani nazwy firmy.
Może coś jeszcze koledzy zaproponują.
PS. zastanów się jednak nad pomocą Grześka
Komentarz
-
-
jerzy_k,
Zerknij jeszcze to : http://www.autobodex.waw.pl/strona7.htmO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Re: Diagnoza/warsztat w okolicach Pruszkowa lub Warszawie
Zamieszczone przez slaviPolecam
Zbigniew Myśliński
Leśmiana 23; 05-820 Piastów
022 723-20-39
Dodatkowo moge ci podpowiedzieć : hyperperfomance na wrocławskiej ( bemowo) ja regularnie robie u nich swoja skodzine i naprawde świetni goście
Komentarz
-
-
Po wizycie w warsztacie
Witam wszystkich!
W końcu zdecydowałem się na AutoBodex.
Objawy były takie: Brak mocy, ledwo dochodził do 3 k obrotów, drżenie podczas gaszenia silnika, bardzo kiepskie przyspieszenie niezależnie od prędkości.
Wyszły następujące rzeczy: skorodowany mieszek turbiny, uszkodzony zawór N75, uszkodzony jeden z przewodów (zdaje sie że od N75)
Samochód chodzi ja burza, jestem w 100% zadowolony z warsztatu, szybko (sprawa załatwiona od reki w ciągu godziny), bardzo sympatycznie i bez pitolenia. Polecam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BASTIAN001Witam.
Czy ktoś korzystał z usług warsztatu znajdującego się w Ursusie na ulicy Aleji Bzów 60...?
Interesuje mnie czy była to np. wymiana filtrów, oleju. klocków itp. czy też zdiagnozowanie usterki i jej usunięcie...
Bardziej interesuje mnie diagnostyka...i wasze opinie...
Pozdrawiam.
i się bym nie zastanawiałByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
Komentarz