Zamieszczone przez Maicroft
[O1] skóra na fotelach- wymiana
Zwiń
X
-
[O1] skóra na fotelach- wymiana
auto ma już 190kkm i skóra na fotelu kierowcy i pasażera jest już troche nadgryziona przez ząb czasu... szczególnie chodzi o siedziska bo oparcia są jak najbardziej ok. i moje pytanie: czy można wymienić samą skórę na siedzisku czy muszę odrazu kupić całe fotele? ile tapicer może sobie zażyczyć za taką operację?
-
-
Bez problemu mozna wymienić skóre nawet na samym elemencie siedziska tylko trzeba dopaść podobną skóre, ale to tapicer sobie z tym poradzi raczej bez problemu.
Co do kosztów to myśle ze z materiałem powinieneś zmieścić sie w 100-150zł w zależności od tapicera.
Ja u siebie wymieniałem materiał pleciony z wersji rs na białą skóre tak ze bez problemu da sie to zrobić.Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez luky8Ja u siebie wymieniałem materiał pleciony z wersji rs na białą skóre tak ze bez problemu da sie to zrobić.
Komentarz
-
_tm_, dokładnie nie pamiętam, ale za wymiane tej skórki na tylnej kanapie + obszycie całych przednich foteli i kawałka deski zapłaciłem około 800złZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez luky8Co do kosztów to myśle ze z materiałem powinieneś zmieścić sie w 100-150zł w zależności od tapicera.Zamieszczone przez luky8za wymiane tej skórki na tylnej kanapie + obszycie całych przednich foteli i kawałka deski zapłaciłem około 800zł
wczoraj dzwoniłem do tapicer polecanego u nas na forum- 600zł za 1 (słownie-jedno) siedzisko... za 1200zł to kupię komplet używanej tapicerki od L&K... :roll:
Komentarz
-
-
Ja mam sprawdzonego gościa od tapicerki, z tym ze terminy ma długiea rozbieżność cenowa jest bardzo duza jak chodzi o tapicerów i nie koniecznie jakość jest współmierna do ceny.
Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez luky8Co do kosztów to myśle ze z materiałem powinieneś zmieścić sie w 100-150zł w zależności od tapicera.
Ja u siebie wymieniałem materiał pleciony z wersji rs na białą skóre tak ze bez problemu da sie to zrobić.były:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
-
pyza99, Nie ma możliwości wymiany skóry bez rozebrania i rozprucia fotela,
dłoniu, Z dopasowaniem koloru na pewno bedzie problem, z wyjątkiem sytuacji jak masz fotele dwukolorowe
tak jak w moim przypadku: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=15Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
czyli ogolnnie totalna dupa... :cry: bo ja musze oprocz alcantary wymienic poduszke od strony dzwi bo jest zniszczona i jak juz by bylo rozprute to tez dobrze byloby wymienic poduszke oparcia zeby bylo cacy...a jak nie znajdzie sie odpowiedniego koloru skory to kicha..były:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
Komentarz