stukanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • krsone
    Classic
    • 2010
    • 5

stukanie

Zamieszczone przez karo
    Po pierwsze tanie, po drugie idealnie pasują (ja kupiłem sam przód), a po trzecie są miękkie i dobrze się układają.
    Co do koloru to gość miał i szare ale powiedział, że to czarne odbarwione i szczerze odradza, bo trochę szybciej się zużyją.
    Potwierdzam, mam takie dywaniki w kolorze szarym i są kiszkowante. Po pierwsze dywanik kierowcy szybko się przeciera - u mnie wytrzymał rok. Po drugie łatwo łapią brud który się wgryza w gumę i nie daje się doczyścić.
  • bodzioo
    Classic
    • 2008
    • 2

stukanie

witam wszystkich - jestem najmłodszy w rodzinie i chce zadać pytanie - co może być przyczyną dochodzących odgłosów stukania - już po włączeniu zapłonu a jeszcze przed uruchomieniem silnika (skoda octavia 1,6 tour rocznik 2007) z prawej strony - naprzeciw pasażera słychać odgłosy stukania. Z początku gdy był włączony silnik myślałem iż to klimatronic, ale dziś gdy tylko włączyłem zapłon stwierdziłem te stuki. Czy ktoś może mi odpowiedzieć co jest tego przyczyną?

Komentarz

• Aras
      Ambiente
      • 2008
      • 163
      • Citigo

Nie żebym się wymądrzał ale użyj szukajki...
      To nic strasznego, to tylko pochłaniacz par paliwa inaczej zwany filtrem z węglem aktywnym.

Komentarz

• zurcio
        RS
        • 2008
        • 2046

bodzioo, http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=13900

sprawdź czy to napewno to i pewnie masz problem z głowy ...
        Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

Pracuję...