W końcu to jest " tylko" olej
[O1] jaki dobry autoalarm do skody :)
Zwiń
X
-
[O1] jaki dobry autoalarm do skody
chodzi mi o to zeby moja okta byla otwierana z pilota mam central. jak bylem u mechanika to zaspiewal sobie za same piloty 220zl ;| mysle ze to lekka przesada...a moze znacie jakis pewniak na allegro ktory bedzie pasowal i niczego mu nie zabraknie zebym mogl sobie sam go zamontowac? no ew z pomoca mala kogos...?!? dziekuje i przepraszam jesli nei trafilem w dzialSprzedam moja Octavie
1997r. klima elektryk i te sprawy info na priv
-
-
ja założyłbym zwykły alarm aby chwilę nawet powył jak trzeba (zanim go wyłączął ) , założył blokadę skrzyni biegów i święto lasu...
no i nie zostawiał na siedzeniu torby z $$$
Zamieszczone przez skodovkaandlub zabezpieczenie mechaniczne własnej produkcji .Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zurcioskodovkaand napisał/a:
lub zabezpieczenie mechaniczne własnej produkcji .
możesz rozwinąć temat
pokaże taki wynalazek ( jest b. siermiezny) na sobotnim turnieju . wybacz ale na forum nie zamieszcze opisu ze zrozumiałych wzgledow
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ziomalzurcio, dlatego , że już ktoś pisał że chłopaki na PB w którymś mieście rozpracowują taką blokade w 30s na zajęciach :lol:
a to zawsze zwiększa nasze szanse na zachowanie szkodnika bo może sąsiad zatacza się po libacji na chatę, albo sąsiadka spać nie może i z pieskiem na spacer idzie ... :diabelski_usmiechNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Witam wszystkich jako nowy
Być może (i chyba nie będzie to odkrywcze) dobrym pomysłem byłoby zrobić odcięcie pompki paliwowej przez skrzętnie schowany przełącznik. Być może trzeba by się wpinać w przewody, bo widziałem taki patent, ale podpięty pod bezpiecznik od pompki. Ogólnie działało, ale osoba, która to miała, tłumaczyła mi, że zrobione było to jakos tak dziwnie, że wystarczyła zmiana (lub wypięcie - nie pamiętam dokładnie) bezpiecznika i pompka już chodziła... Tak czy siak, "bezpieczniej" byłoby się wpiąć w przewody od pompki paliwowej i "na żywca" ją odłączać. :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Angelto rozwalili cale wnetrzne tegoz pojazdu
tzn. nie powinno ich w ogóle być ale skoro już się ktoś zabiera za coś, a nie potrafi tego zrobić, to niech odpuści, przyzna się do "niemocy" a nie demoluje auta z frustracji... żenada :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Podobno...Podobno..Zawsze sie pisze: podobno ktoś słyszał, że blokadę rozpracowują w 30s...podobno wszystkie autoalarmy do d...bo rozpracowane...., ale tak naprawdę, komu ukradli auto, tu na forum komu, kto miał np. blokadę itp. podobne zabezpieczenia??? Najlepiej nic nie zakładać, bo po co..... PODOBNO i tak NIC TO NIE DA!!!!!
To tak na marginesie...
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez zurciobo ręce się trzęsą
Tak jak koledzy mówią najlepszym patentem jest odcięcie zapłonu przez dorobienie skrytego przycisku
Komentarz
-
Zamieszczone przez _tm_Zamieszczone przez ZiomalZamieszczone przez zurciobo ręce się trzęsą
Tak jak koledzy mówią najlepszym patentem jest odcięcie zapłonu przez dorobienie skrytego przycisku
pozdr
Komentarz
-
Komentarz