Zamieszczone przez ckwietniewski
[O2] stuki, koło dwumasowe czy DSG ??
Zwiń
X
-
Sama wymiana to ok. 500 zł to i tak nie najgorzej, a nie chcę takiej sytuacji że poleci mi po paru tysiącach km i jeden na drugiego będzie zganiał że to wina złego montażu albo złego koła, szczególnie że to DSG (nie wiem czy są jakieś różniece).
Oprócz ASO które dwumasówke, w samochodzie z DSG, już wymieniali to nie znam nikogo kto widział DSG na oczy
Najdroższe jest samo koło w oryginale, zamiennik kosztuje co prawda ok 1100 zł, ale z tego co czytałem to raczej nie jest to dobry pomysł ze względu na trwałość, szczególnie po wirusie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ckwietniewskiNajdroższe jest samo koło w oryginale, zamiennik kosztuje co prawda ok 1100 zł, ale z tego co czytałem to raczej nie jest to dobry pomysł ze względu na trwałość, szczególnie po wirusie.Powered by Rogalotti + DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackspotPytanie do posiadaczy O2 z DSG. Czy macie też tak, że czasami rano podczas odpalania (oczywiście skrzynia w pozycji P) samochód próbuje lekko przesunąć się do przodu? Tak jak by układ przeniesienia napędu nie był w 100% rozłączony. Czy to normalne w tych skrzyniach?
a co do stuków to nie zanotowałem (jeszcze) ale to może dlatego że mam dopiero 25kkm
Komentarz
-
Komentarz