odsuwajaca sie roleta

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • centura
    Classic
    • 2010
    • 15

odsuwajaca sie roleta

Heja
  • tomasz0328
    Drive
    • 2008
    • 57

odsuwajaca sie roleta

witam
    zauwazylem ze kilka razy odsunela mi sie roleta w czasie jazdy (po nierownosciach)
    spotkal sie ktos z czyms takim?
    jakies sposoby na zlikwidowanie usterki?

Komentarz

• Marcinooo
      Rider
      • 2009
      • 332

Ehh no i mi kilka razy w czasie jazdy zwineła się roleta. Hmm moze źle powiedziane, ona się nie zwineła, tylko czasami jedna część rolety lub też cała spada z prowadnic i zapada się do bagaznika. Kurde miał ktoś z tym problemy?

Komentarz

• jose
        Classic
        • 2009
        • 9

Witam
        Mam tak samo w czasie jazdy zwija się roleta po najechaniu na nierówności .

Komentarz

• Marcinooo
          Rider
          • 2009
          • 332

Zamieszczone przez jose
          Witam
          Mam tak samo w czasie jazdy zwija się roleta po najechaniu na nierówności .
          No powiedzmy mały problem jak się zwija, ale właśnie u mnie wypada kompletnie z szyn :evil: Jeździł ktoś z Was z tym problemem do ASO?

Komentarz

• misiul
            Rider
            • 2011
            • 521

Mam to samo, dzieje się tak z prawej strony, zauważyłem że prawy mechanizm blokujący nie blokuje do konca po zaciągnięciu rolety i na nierówności roleta próbuje się zwinąć. Efekt jest taki, że roleta zwija się częściowo zagniatając materiał, którego już się nie wyprostuje. Ciężko w ogóle taką roletę odblokować jak się zaklinuje w bagażniku.
            Jak dla mnie to wada podlegająca reklamacji, zamierzam zgłosić się z tym do ASO.

Komentarz

Pracuję...