no co Ty ja przecież nic :P
zapach spalenizny przy prawym tylnim kole.
Zwiń
X
-
U mnie wiązało się to z kłębami dymu. Przyblokowała linka hamulca ręcznego. Nie zupełnie, ale wystarczyło, żeby po 40 km już prawie ogniem buchnęło. Oczywiście spaliły się okładziny, płyn zagotował, cylinderek puścił i nawet ztryszczyła się farba z tej blachy na której zamontowane są szczęki. Ogólnie niefajnie.Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
Re: zapach spalenizny przy prawym tylnim kole.
Zamieszczone przez wuszypo jezdzie zauwazylem podejrzany smrod spalenizny wychodszac z auta. najbardziej czuje go przy prawym tylnim kole. orientuje sie ktos moze co to moze byc? albo na co mam zwrocic uwage zeby byla mozliwosc jakiejs diagnozy?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
dzieki. wszytskie testy juz zrobione. wychodzi na to ze linka od recznego sie blokuje. mam pyttanie w zwiazku z tym. maja mi w takim malo wyspecjalizowanym warsztaciewymienic ta linke - czy to bedzie skomplikowana robota dla nich? bo nie wiedzieli jak jest mocowana i ile im sie zejdzie, i czyy jest jedna czy osobne do kazdego kola. czy srednio ogarniety czlowiek w skodach zrobi to w 2 godziny ?? octavia to tdi 110 KM z tarczami z tylu z 2000 roku
Komentarz
-
Komentarz