Zamieszczone przez baca10
trzeszczenie szybki przed licznikami
Zwiń
X
-
i jaki byl koszt zalozenia listew na cale auto?? a jakbym je wczesniej dal lakiernikowi i pomalowane w kolor nadwozia, przykleil...co o tym myslicie :?: :?:Tagi: Brak
-
Najpierw wydawało mi się że słyszę gdzieś głębiej za zegarami, ale wystarczyło parę razy lekko docisnąć daszek nad zegrami i okazało się że to chyba właśnie ta szybka.
Czy jest jakiś patent, jak to samemu rozkręcić czy jechać do ASO Skody i modlić się coby mniej zepsuli niż naprawili ?
-
-
Moze rozkręć licznik i sprawdź dociski czy sa dobrze pozakładane a jak tak to spróbuj uszczeliń może silikonem. Na forum powinno byc opisane jak zdemontować liczniki w OII
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
wg mnie problem tkwi w dopasowaniu szybki, wydaje mi się że jest zbyt ciasno obsadzona. whania temperatury powodują mikroruchy. w firmowej u mnie w pracy O2 ma ok 35 tkm i na obwodzie tej szybki sa 1-cm peknięcia, zwracałem uwage na to w kilku sztukach i tez tak było
pozdrawiam
Komentarz
-
na szczęście jeszcze mnie to nie dopadło, przerabiałem inne luzy, stuki i niedopasowania w O2 ale szafa jeszcze gra
50 kkm i narazie bez problemówNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Byłem w ASO i o dziwo chyba zrobili, zobaczymy jak będzie zimniej, ale pierwsze wrażenie OK, temat jest znany serwisom, bo od razu gość stwierdził że trzeba podkleić filcem szybkę, albo jak się rozwarstwiła to wymienic.
Tyle że chyba muszę zmienić temat z trzeszczenie na - cytuję za zgłoszeniem serwisowym: CZESZCZENIE szybki
Komentarz
-
-
No i patrz wyszło że"JOY NAPISZAŁ CZESZCZENIE.."Zamieszczone przez Andrev3:haha:Zamieszczone przez JOYCZESZCZENIE szybki
a to nie ja to pan serwisant :szeroki_usmiechZałączone pliki
Komentarz
-
-
-
haha a może chodziło o CZECZENIĘ z perspektywy sputnika :?: :lol:Zamieszczone przez masta serwisantCZESZCZENIE w okolicy licznika
Komentarz

Komentarz