[Inne] Golf II 1.3 przerywa podczas jazdy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kelok1
    Ambiente
    • 2008
    • 102
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Maciek_H,
    Gratuluję autka i szerokości życzę. Ja niestety przed chwilą miałem telefon z salonu iż produkcja została przesunięta na 49 tydzień :cry: (podobno zapotrzebowanie na 1.8 TSI jest tak duże że mają problemy z produkcją) byleby w tym roku autko przyjechało bo z odpisu vat-u będą nici.
    Jak narazie mogę pokrzyczeć do księżyca "ZIEMIANIE ODDAJCIE MI MOJEGO SZKODNIKA!!!!" :cry:
  • janusz_007
    Rider
    • 2007
    • 473

witajcie,.

moj tato ma golfa II 1.3 (wielopunktowy wtrysk) z 1992 r.. nieraz podczas jazdy auto zaczyna dziwnie przerywać, w momencie dodawania gazu tak jakby sie dusi... jednym słowem skacze jak żabka, wtedy dam na wolny bieg, wkrece na wieksze obroty i po chwili normalnie jedzie, za jakis czas znow to samo ? co to moze byc? czy ktos sie z was z tym spotkał?
    zmieniałem juz kable wysokiego napiecia, aparat zapłonowy, niebieski czujnik odp za temp cieczy chłodzącej? co to może byc?
    proszę was o pomoc bo zaden z mechaników w moim mieście nie moze sobie z tym poradzic?

ps
    przegladąłem forum ale nie moge tego znalezc, a pisze tutaj bo wierze w wasze umiejetnosci i wiedze
    VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD

Komentarz

• Witek1952
      Ambiente
      • 2007
      • 196

Witam serdecznie.Tu jest forum Skody ale co tam.Masz do sprawdzenia czy nie zacina się przepływomierz( ten na przewodzie powietrza ) a w nim dokładnie czy skrzydełko chodzi bez zacięć przy okazji czy przewód jest cały i dobrze jest zamocowany, przełącznik przepustnicy ( przy osi przepustnicy) i gdyby tam było OK to komputer.Pozdrawiam.
      Witek

Komentarz

• marekzu
        L&K
        • 2007
        • 1412
        • Superb II combi (3V5)

tutaj znajdziesz zapewne odpowiedz

Komentarz

Pracuję...