U mnie we wiosce też są podobni mistrzowie, dlatego jeżdżę do wioski obok - całkiem inne podejście. Ja się już nauczyłem, że wszystkie moje oczekiwania (i przewidywane ich koszt) mają być jasno na papierze (protokole przyjęcia) - 1 sztuka dla mnie. Przy każdej wizycie - po naprawie zanim kaska do łapki to obowiązkowo szczegółowa jazda testowa. Dla uniknięcia niespodzianek polecam taki sposób działania.
Nie pojmuję jak ASO może powiedzieć jedź pan do pana Józka elektryka - jako ASO powinni być alfa&omega w temacie auta.
Nie pojmuję jak ASO może powiedzieć jedź pan do pana Józka elektryka - jako ASO powinni być alfa&omega w temacie auta.
masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Miałem znajoomego który pracował jako mechanik W autoryzowanym serwisie skody i opowiadał mi jak w konia robia klientów i naciagaja na kase wiec znajdx sobie jakiego mechniaka w normalnym zaklładzie jakims małym któróry w miare sie zna na tym najlepiej popytaj znajomych i tam jeździj.Ja tak owego mam jest to mały zakład zawsze jak coś sie dzieje czy nawet wymienia olej robi to na moich oczach wszystko widze i mam tłumaczone
. Diagnoza VAG często pomaga, ale czasami potrafi nieźle wyprowadzić w pole.
Komentarz