KLOCKI - CYFROWY ZEGAREK?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mater
    Classic
    • 2010
    • 3

Witam kolegów i koleżanki.

Mam pytanko odnośnie felg 18 calowych (s-line) takich jak w linku do alledrogo http://moto.allegro.pl/item805138412...18_245_40.html

Czy będą pasowały do mojego Skodilaczka i czy nie będzie wtedy wersja crosscountry? :wink:

Będę bardzo wdzięczny za wszelkiego rodzaju sugestie i porady :szeroki_usmiech
  • OCTAVIAn87
    Classic
    • 2008
    • 6

Witam!
    Jezdze Octava z 99 1.6AEE i mam problem z cyfrowym zegarkiem, po przekreceniu kluczyka nie pokazuje godziny tylko zachowuje sie tak jak by odliczal czas ile samochod jest w ruchu. Klocki sie docieraja i pora je wymienic, czy to moze byc z tym związane? A apropo klockow czy to prawda ze w autach z pod znaku WV w tym przypadku Octavii, z takim samym silnikiem i z tego samego rocznika mozemy spodkac sie z paroma rodzajami klockow?Nie ma uniwersalnego rozmiaru, roznia sie chodzby nawet zaczepami?Czy to tylko bajka dla niegrzecznych dzieci? Bo tak czy owak po nr ramy pewnie mozna do tego dojsc, ale pytam z czystej ciekawosci?

Pozdrowienia!

Komentarz

• Maru 123
      RS
      • 2008
      • 4660

OCTAVIAn87, ten zegarek możesz sobie zmieniac manetką przy kierownicy (tą od wycieraczek-z boku jest taka kołyska) i zmieniasz na średnie spalanie, przebytą drogę, zasięg na paliwie itd. i nie jest to w żaden sposób związane z klockami.
      a jeśli o nich mowa to są różne. zależy od rocznika i czy masz np czujnik zużycia hamulców czy nie...
      po nr. VIN czy jak to określiłeś nr. ramy mechanicy są w stanie okresli jaki model klocków masz u siebie
      jeśli pomogłem wiesz co wcisnąc :diabelski_usmiech
      1.8T AGU L&K

2.0TDI BKD ELEGANCE

TOYOTA LAND CRUISER J95

Komentarz

• OCTAVIAn87
        Classic
        • 2008
        • 6

I wszystko jasne :szeroki_usmiech , wlk dzieki Maru 123

Komentarz

Pracuję...