[O1] Skrzynia biegów

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Pan_Dziobak
    Classic
    • 2010
    • 3

[O1] Skrzynia biegów

Octavie I sprzedałem w komisie za cenę wyższą o 2 tysiące niż proponowali mi na giełdzie. Czas sprzedaży 48 godzin.

Clio II sprzedałem od razu. Kolega zarezerwował sobie 2 lata wcześniej
  • _Przemke_
    Classic
    • 2008
    • 2

[O1] Skrzynia biegów

Witam,
    właśnie jestem świeżo po zakupie pięknej Octavi 1,9 TDI 110PS z 2001... ale autko kupowałem z uszkodzoną skrzynią - podobno standard, że sypie się coś w przeniesieniu na mechanizm różnicowy - puszczają jakieś nity...
    I tu pytanie. Mam już namiar do Skarżyska Kamiennej na człowieka, który po wysłaniu starej skrzyni wysyła drugą - coś jak regeneracja turbin - koszt 900 zł i miesiąc gwarancji rozruchowej. Ale czy ktoś zna podobne warsztaty, które tak regenerują, lub naprawiają skrzynie tyle że w okolicach między Trójmiastem a Koszalinem, ewentualnie w stronę kujawsko - pomorskiego???
    Z góry dzięki za ewentualne informację
    _Przemke_

Komentarz

• zgucio
      Rider
      • 2007
      • 691

_Przemke_, w benzyniakach 1.6 to prawda że nity puszczają ale o dieslu nie słyszałem

jeśli chodzi o ten zakład w Skarżysku to ja tam robiłem swoją skrzynie (zerwane nity) w kwietniu minie chyba 3 lata zapłaciłem 1000zł i jak narazie wszystko gra z tym że ja dałem swoją do naprawy nie chciałem zamiany że oddam swoją i wezme inną
      ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

Pracuję...