Nie jestem pewien na 100% ale chyba mam problem z ciśnieniem w garach robiłem pomiar i okazało się zaje...e niskie, świece nówki a paliwo leję na orlenie
poduszka powietrzna kierowcy w OI
Zwiń
X
-
poduszka powietrzna kierowcy w OI
Czy ktoś mi może dać jakieś szczgółowe wskazówki jak wyjąc poduszkę z kierownicy nie uszkadzając niczego.
Wiem że trzyma się na dwóch takich zaczepach które się wypycha przez otwory w tylnej częsci kierownicy.
Ale może ktoś ma jakieś praktyczne wskazówki które pozwolą mi to zrobić bez bólu i niespodzianek
-
-
wsadzasz śrubokręt płaski i na boki ruszasz, żeby sprężynki zeskoczyły z
nacięć w trzpieniach mocujących. ciążko opowiedzieć bo i tak nic nie zobaczysz.
wsadź śrubokręt i pod różnymi kątami pchaj na boki, aż zeskoczą zabezpieczenia.->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynolwsadzasz śrubokręt płaski i na boki ruszasz, żeby sprężynki zeskoczyły z
nacięć w trzpieniach mocujących. ciążko opowiedzieć bo i tak nic nie zobaczysz.
wsadź śrubokręt i pod różnymi kątami pchaj na boki, aż zeskoczą zabezpieczenia.
Komentarz
-
-
perzykt, przepraszam ale ten temat był wielokrotnie poruszany. Poszukaj!!!
Jedyne co mogę ci podpowiedzieć, to to że nigdzie nikt nie napisał jak mocno trzeba tym śrubokrętem grzebnąć. Ja ostatnio zdejmując poduszkę męczyłem się prawie godzinę - jedno mocowanie puściło bardzo szybko ale z drugim nie mogłem sobie poradzić. Śrubokręta używałem cieńszego, grubszego, majstrowałem nim w każdą stronę, płytko i głęboko. Podobno to kwestia wyczucia, ale cóż trzeba próbować.
Powodzenia!
podpowiedź: http://www.carsdream.com/skora_instr_skoda_vw.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czarny_wwaperzykt, przepraszam ale ten temat był wielokrotnie poruszany. Poszukaj!!!
Jedyne co mogę ci podpowiedzieć, to to że nigdzie nikt nie napisał jak mocno trzeba tym śrubokrętem grzebnąć. Ja ostatnio zdejmując poduszkę męczyłem się prawie godzinę - jedno mocowanie puściło bardzo szybko ale z drugim nie mogłem sobie poradzić. Śrubokręta używałem cieńszego, grubszego, majstrowałem nim w każdą stronę, płytko i głęboko. Podobno to kwestia wyczucia, ale cóż trzeba próbować.
Powodzenia!
podpowiedź: http://www.carsdream.com/skora_instr_skoda_vw.html
Komentarz
-
Komentarz