Mam jeszcze jedno pytanie:
Mam Octavie I ASV SLX TDI 1,9 z 200 roku.
W wyposazeniu mam 4 poduszki, elektryke full, abs.
Chcialbym sie dowiedziec czy oprocz ABS mam jeszcze inne "skroty" w wyposazeniu.
sredniol, tu masz dekoder http://www.vwgolf.pl/?page_id=286
wpisz w niego te trzy literowe znaki z naklejki w książce serwisowej lub miejscu na koło zapasowe w bagażniku i wszystko będziesz wiedział
[ Dodano: Czw 08 Sty, 09 12:43 ]
pS, na Twoich zdjeciach Octy tam jest jedno, gdzie auto jest pomazane czyms, czy to pasta tempo?? Jak montowales ringi na zegary?? Poza tym tez mam kombiaczka i w takim samym kolorku
mam dodatkowe pytanie. ta naklejka z kodami w ktorym dokladnie miejscu jest? bo nie moge jej namiezyć. trzba wyciagnac kolo, zeby ja dojrzeć, czy jest od strony zderzaka?
kurcze, nie posiadam ani orginalnej ksiazki serwisowej, ani tej nalepki w bagazniku. i co teraz? sa jakies inne mozliwosci identyfikacji? generalnie chodzi mi o ESP i ASR. Posiadam AHF 110 KM z 2000r. w wersji L&K. i kiedys ktos sie dziwil, ze nie mam ESP i ASR, mowil, ze powinienem miec przelącznik kolo radia. jak sie przyjzalem, to w miejscu, gdzi powinien byc ten przelacznik, mam tak jakby zaslepke z dioda od alarmu. jak sie dobrze przyjzec to troche nie pasuje do innych, jakby nie byla orginalna. a co ciekawe, jak kupowalem auto to nie mialo alarmu, skad wiec nieorginalna zaslepka? czy mozliwe, zeby w jakims wypadku ucierpial system ASR, ESP i ktos nie chcial tego naprawiac i w ten sposob zamaskowal przed sprzedażą?
auto pochodzi zdajsie z Czech.
Komentarz