prosze o pomoc

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wojciech Czerwiński
    Classic
    • 2010
    • 15

prosze o pomoc

Maicroft, :szeroki_usmiech
    aldam, szybki z przodu ori.... co do audio-miały być inne lepsze głosniki ale że nadprogramowy doszedł body kit od RSa i popsuła się klapka gasząca od silnika to muszą wystarczyć helixy :roll:
    w.czerwinski
  • M@rcin123
    Drive
    • 2008
    • 81

prosze o pomoc

Witam!
    tak bardzo prosze kogos zeby mi troche wyjasnil bledy ktore wyskoczyly mi na vag com, czy mam poprostu wymieniac te czujniki i sonde czy to tylko jakies bledy i moza je wykasowac.

16885 Czujnik prędkości pojazdu zakres/możliwości
    brak osprzętu / nie związany ze sprzętem - BŁĄD SPORADYCZNY
    16825 System kontroli emisji z węglem aktywnym nieprawidłowy przepływ
    17925 Przekaźnik silnika - przerwa
    16514 Sonda lambda obwód (strona 1 czujnik 1)
    17658 Czujnik poziomu paliwa - sygnał za mały
    brak osprzętu / nie związany ze sprzętem

z gory dzieki za pomoc

[ Dodano: Sob 17 Sty, 09 15:37 ]
    Widze ze zabardzo nikt nie chce mi pomoc z mojim problemem moze inaczej napisze czy moglby ktos mi pomoc w lokalizacji czujnika poziomu paliwa, sondy lambdy, czujnika predkosci i co to jest ten przekaznik silnika

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Czujnik paliwa jest w baku, trzeba wyjac pompe paliwa ktora jest pod tylna kanapa.

Sonda lambda bedzie gdzies na rurze od kolektora wydechowego, nie wiem jak to wyglada fizycznie w BFQ.

Czujnik predkosci, bedzie gdzies w skrzyni. Beda tam dochodzily jakies przewody
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Flash
        Classic
        • 2008
        • 18

Zauważ że są to błedy sporadyczne !!! Moga sie pojawic chociażby przez zbyt rozładowany akumulator, albo przez chwilowy brak styku na wtyczkach. Spokojnie możesz je wykasować i obserwować czy sie znów pojawią i ewentualnie jak szybko. Jak bedą sie czesto i szybo powtarzać albo nie bedą już błedami sporadycznymi wtedy warto sie nimi zająć.
        Flash

Komentarz

Pracuję...