czasami traci moc !!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piotrcar
    Rider
    • 2010
    • 641

czasami traci moc !!!

Ja wymieniałem przednią szybę w Emidzie w Krakowie i generalnie mam pozytywne odczucia. Uszczelki równo, nic nie cieknie, uchwyt na kwity tez poprawnie założony. Naklejka jest do wymiany, chociaż Panowie ładnie ją odkleili - niestety klej juz nie trzyma jak w oryginale. Jedyna rzecz do której mogę się przyczepić, to brudne słupki po wymianie. Musiałem trochę przetrzeć mokrą szmatka pod garażem ;-)
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
  • Tomiii
    Classic
    • 2008
    • 9

czasami traci moc !!!

Witam czytam cale forum i nie znalazlem konkretnej odpowiedzi na ta usterke .octavia 1.9 tdi 90km .Czasami jak jade i jak zmieniam bieg to traci moc tak jak bym kogos holowal turbina ok n75 zmieniony przeplywka zmieniona na kompie bylem nic nie wykazalo nawet jezdzilismy pod kompem i tak sie zrobilo ale komp nic nie wykazal .ćzy ktos ma jakies rozwiazanie konkretne na ten problem?tylko nie te rozwiazania co opisywane bo nic nie daja.a i jak zdejme prazewod ktory idzie do groszki do kolektora i go zaslepie to jest ok .tylko jak gasze silnik to jest dziwny odglos .Czekam na ponkrety pozdrawiam

Komentarz

• DGW
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 2330

Zamieszczone przez Tomiii
      zmieniona na kompie bylem nic nie wykazalo nawet jezdzilismy pod kompem i tak sie zrobilo ale komp nic nie wykazal
      ale co miał wykazać :?: miał powiedzieć co trzeba zrobić aby auto jeździło :?: :wink: :lol:
      jakie ciśnienie daje turbina podczas testu drogowego? Wrzuciłbyś jakieś logi.
      NFPNorth-West
      2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
      WARSZTAT www.dsize.pl
      ->
      CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
      spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]

Komentarz

Pracuję...