To i ja dorzuce swoje 5 groszy. W salonie powiedziano mi jasno: PRODUKCJA auta trwa do 5 dni (licząc lakiernie itp)
Marcinooo : : Potwierdzasz wiec moje slowa. W fabryce Skody akurat nie bylem ale takie terminy mozna odczytac z systemu zamowien Skody i krocej nie chce byc.
Czy jest możliwe by po trzech latach użytkowania padł akumulator w O2 ?? TDI 1,9. W poprzednich moich samochodach akumulator wystarczał na 4-5 lat? to jest moja pierwsza skoda.
1. Najpierw przeczytaj wszystkie wątki na ten temat, a jest ich trochę.
2. Sprawdź cały układ ładowania w samochodzie
3. Wyciągnij wnioski z punktów 1-2
Z aku to trochę loteria. Jedne padają po pół roku inne wytrzymują 8 lat. Różnie z tym bywa. To, że jest to Skoda to nie ma tutaj żadnego związku.
mi własnie też nie kręci za dobrze czasami , był 2 razy badany w aso jakąś maszynką i stwierdzano że jest niedoładowany. w tej chwili stoi właśnie w serwisie , wymieniają mi przegub i przy okazji mają zrobić jakieś badanie poboru prądu , samochód musi postać ileś tam godzin żeby się wyciszyły wszystkie czujniki i wtedy zobaczą coś tam. napisze jutro co to dało....i co dała wymiana przegubu , bo coś mi się widzi że będę miał nowy przegub zewnętrzny i wewnętrzny.. :twisted:
Komentarz