Zamieszczone przez Jac_ek
[O1] alarm SONAR
Zwiń
X
-
[O1] alarm SONAR
Witam mam taki problem pojechałem z dzieckiem do szpitala na Niekłńską wyszedłem z samochodu zamknołem go. Po upływie kilku godzin wróciłem do niego próbowałem go otworzyć z pilota i nic żadnej reakcji ,( dioda się świeci ) musiałem użyć kluczyka . Alarm mam firmy SONAR ,użyłem opcji SZUKAJ i niema nic o takim alarmie samochod był sprowadzony z WŁOCH i niewiem czy to jest fabryczny czy nie OCTAVIA 1998 KONIEC ROKU . PROSZĘ O POMOC DZIĘKUJE.
-
-
Dosyć awaryjny alarm ze względu na kompaktową budowę (cała elektronika sterująca jest w obudowie syreny)
tym samym cała elektronika alarmu jest w syrenie pod maską, a tam jest narażona na niekorzystne warunki atmosferyczne szczególnie na wodę i wilgoć jaka panuje o tej porze roku.
Ta alarmy były również na naszym rynku (był dystrybutor w Katowicach) i spotykałem je montowane w salonach VW.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
proponuję abyś sobie zamontował alarm firmy Meta System - nie jest to najtańszy alarm ,ale bardzo niezawodny i oczywiście możesz go sterować z kluczyka lub mieć dodatkowego pilota.wszystko zależy od kwoty jaką możesz wydać.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
i tak mam oddzielnie kluczyk i pilota siedzę i szukam czegoś w internecie o tym alarmie i praktycznie nic niema co to za firma wiem że włoska i tyle. :twisted:
[ Dodano: Wto 10 Lut, 09 05:43 ]
Widzę że więcej osób ma taki problem jak ja .
Proszę o wypowiedzi, co zrobiliście z tym problemem i czy udało wam się naprawić , może go wymieniliście?, jak tak to na co.
Komentarz
-
Komentarz