Zamieszczone przez mamaj12
Felgi do RS-a II
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Felgi do RS-a II
Witam, szacowne forum którego przeglądaczem jestem już od długiego czasu,
postanowiłem się zarejestrować gdyż nurtuje mnie jedno drobne pytanie;
Jaką najmniejszą felgę (chodzi mi o cale ) można założyć do Octavii II RS ?Było- 1.8T 20V AGU jest- 2.0 TDI BMN
-
-
Standardowo jest 17" ale 16 powinno podejść
[ Dodano: Czw 05 Lut, 09 21:30 ]
ups :| drugi :diabelski_usmiechNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
312 mm trzeba gdzieś wcisnąć :diabelski_usmiechZamieszczone przez djczaszurcio, 16 to miejsca jest jak na żyletki w feldze
EOTNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
znaczy; bez stresu można założyć czy lepiej nie ryzykować?Zamieszczone przez djczaszurcio, 16 to miejsca jest jak na żyletki w feldzeByło- 1.8T 20V AGU jest- 2.0 TDI BMN
Komentarz
-
możesz założyć, tylko dlaczego do O2 RS chcesz wcisnąć 16" i jakie :?:Zamieszczone przez raf100znaczy; bez stresu można założyć czy lepiej nie ryzykować?Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Mam zamiar sprzedać swoją skodzinę i kupić RS-a
mam piękne zimówki 16"
No i tak się zastanawiam czy ich sobie nie zostawić
? :confusedByło- 1.8T 20V AGU jest- 2.0 TDI BMN
Komentarz
-
Z tego co widzę masz O1 a kupić chcesz O2 ... felgi nie będą pasować ...Zamieszczone przez raf100Mam zamiar sprzedać swoją skodzinę i kupić RS-a
mam piękne zimówki 16"
No i tak się zastanawiam czy ich sobie nie zostawić
[ Dodano: Czw 05 Lut, 09 22:02 ]
inny rozstaw śrub: O1 - 5x100, O2 - 5x112Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Komentarz
-
-
zurcio, już napisał że nie pasuje
więc co? jak kupię nowe felgi które będą pasować do RS-a to nie założę na nie mojej opony zciągniętej z felgi która była na O 1 ??Było- 1.8T 20V AGU jest- 2.0 TDI BMN
Komentarz
-
założysz założyszZamieszczone przez raf100jak kupię nowe felgi które będą pasować do RS-a to nie założę na nie mojej opony zciągniętej z felgi która była na O 1 ??Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
Dzięki
mam więc juz jasność;
Muszę zainwestować w felgi do O2 i zimowe oponki z mojej "staruszki" jedynki na nie przełożyć
Jezdzić uważnie, felgi nie krzywić co by zacisków nie stresować
Było- 1.8T 20V AGU jest- 2.0 TDI BMN
Komentarz
-
Komentarz
-
:bajer jak również koledze djczasZamieszczone przez djczasi kliknąć pomógł koledze zurcio bo był pomocnyNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Komentarz