Nie wewnątrz a na zawnątrz , jak zamykałem z pilota to mrygały dwa razy kierunki , a jak zamykam teraz z kluczyka to już nie mrygają.
dziwne akcje TDi AGR
Zwiń
X
-
dziwne akcje TDi AGR
witam, we wcześniejszych postach opisywałem dziwne trzęsienie przy dojazdach do skrzyżowań- przypomnę, że trzęsienie dochodziło jakby z prawej strony silnika tj. od strony pasków.
w odpowiedziach na forum jedną z diagnoz był dwumas, ALE po tej diagnozie przejechałem już 4 000 km i wydaje mi się że takie objawy pochodzące od dwumasa już dawno skończyły by się holowaniem z trasy, A ja dalej jeżdżę i objawy nie nasilają się.
DZISIAJ całkowicie przypadkiem postawiłem samochód prawymi kołami na chodniku, i tak pochylony stał przez ok 2 godziny. ku mojemu zaskoczeniu po tym czasie wyruszyłem i nie było żadnego trzęsienia przy dojeżdżaniu do skrzyżowań, a pewny jestem że gdyby było jak dotychczas to telepało by nieźle.
MOJE PYTANIE: czy to może być sygnał o tym, że telepanie jest objawem związanym z dopływem paliwa??
filtr wymieniłem, świece sprawdzam-są ok, dodam, że po opisanym postoju zapalił na dotyk, a to raczej po przejechaniu kilku kilometrów nie zdarzało się.
-
Komentarz