[O1] dziwne bicie kol?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • m@riani
    Classic
    • 2010
    • 15

[O1] dziwne bicie kol?

Zamieszczone przez abyk
    hrhrh ubaw po pachy z tymi servisami ale mowili ze fabryczny jest LPG wsumei to bez roznicy byle by auto smigalo pozdro
    ja sie nie upieram:
  • kobus
    Drive
    • 2008
    • 42

[O1] dziwne bicie kol?

ostatnio albo mam wrazenie albo faktyczine jak puszcze autko na luzie slysze bicie kola...pojechalem do mechainka i mowil ze lozysko...ponoc przednie od pasazera mwie dobra wymien. rano dzwoni i mowi ze od kierowcy to dopiero piszczy...wiec wymienil i byla cisza...teraz juz sam nie wiem co moze taki odglos wydawac?dodam ze wymianka opon mnie czeka czy to moze byc odglos drugiego lozyska?
    ps co warto zrobic na wiosne w octcie? mam 190kkm prawie nakulane i autko jest u mnie od pazdziernika...
    ps2 czy wy tez macie babelki przy wlewie paliwa?zaczyna mnie to niepokoic i niewiem jak temu zapobiec..
    Sprzedam moja Octavie
    1997r. klima elektryk i te sprawy info na priv

Komentarz

• rafalis222
      Ambiente
      • 2009
      • 160

Najpierw sprawdż opony wywazenie i dopiero szukaj dalej .Co do babelków napisz coś wiecej nie bardzo wiem o jakich babelkach mówisz .

Komentarz

• kobus
        Drive
        • 2008
        • 42

pod lakierem sa babelki takie purchawki tak jakby mial odejsc lakier po przebiciu...co z tym mozna zrobic?

wywazylem kola ale niestety chyab czeka mnie wymiana drugiego lozyska...o ile to w ogole przod tak mocno bije...

ps gdy autko stoi na niskich obrotach-bez dodawania gazu slychac takie trekotanie...jakby jakis metal lub oslonka nie byla przykrecona w silniku co to moze byc? gdzie szukac przyczyny? dodam ze to troche irytujace
        Sprzedam moja Octavie
        1997r. klima elektryk i te sprawy info na priv

Komentarz

Pracuję...