Zamieszczone przez abyk
[O1] dziwne bicie kol?
Zwiń
X
-
[O1] dziwne bicie kol?
ostatnio albo mam wrazenie albo faktyczine jak puszcze autko na luzie slysze bicie kola...pojechalem do mechainka i mowil ze lozysko...ponoc przednie od pasazera mwie dobra wymien. rano dzwoni i mowi ze od kierowcy to dopiero piszczy...wiec wymienil i byla cisza...teraz juz sam nie wiem co moze taki odglos wydawac?dodam ze wymianka opon mnie czeka czy to moze byc odglos drugiego lozyska?
ps co warto zrobic na wiosne w octcie? mam 190kkm prawie nakulane i autko jest u mnie od pazdziernika...
ps2 czy wy tez macie babelki przy wlewie paliwa?zaczyna mnie to niepokoic i niewiem jak temu zapobiec..Sprzedam moja Octavie
1997r. klima elektryk i te sprawy info na priv
-
-
pod lakierem sa babelki takie purchawki tak jakby mial odejsc lakier po przebiciu...co z tym mozna zrobic?
wywazylem kola ale niestety chyab czeka mnie wymiana drugiego lozyska...o ile to w ogole przod tak mocno bije...
ps gdy autko stoi na niskich obrotach-bez dodawania gazu slychac takie trekotanie...jakby jakis metal lub oslonka nie byla przykrecona w silniku co to moze byc? gdzie szukac przyczyny? dodam ze to troche irytujaceSprzedam moja Octavie
1997r. klima elektryk i te sprawy info na priv
Komentarz
-
Komentarz